Skovlyst Bryghus. Pilsner, Classic, Brown Ale | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Øl

Skovlyst Bryghus. Pilsner, Classic, Brown Ale | Grilltips.dk

Pilsner, Classic og Brown Ale til grillmaden
Grilltips.dk

Skovlyst Bryghus er i dag en af Danmarks førende specieløls-bryggerier, etableret i 2004. Skovlyst Bryghus brygger øl med udgangspunkt i skovens råvarer og naturens spændende smagsoplevelser.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

På grilltips.dk har jeg fået den ære at smage hele 12 af Skovlyst Bryghus´ varianter, og det vil danne grundlag for en stribe artikler hen over sommeren. I denne første artikel har jeg smagt på tre klassiske øltyper: Pilsner, Classic og Brown Ale, og matcher disse øl til sommerens grillretter.

Birkebryg – Gylden Pilsner
Her er der tale om en klassisk pilsner med en dejlig forfriskende smag, blid bitterhed, men samtidig med en fylde der gør den velegnet til retter fra grillen, som kylling, fisk, lam og svinekød. Birkebryg er en klassisk Tjekkisk inspireret pilsner, der har fået sin gyldne farve, fordi den er eftergæret på birkesirup.

Alkohol styrke: 5%

Egebryg – Gylden Classic
En flot ravgylden Classic, med en spændende smag fra ristede egespåner som brygmesteren tilsætter brygprocessen. Det er en spændende måde at skabe en rigtig dejlig Classic, og det giver øllen en meget fin fylde, og afstemt bitterhed, der gør den ideel til retter med oksekød eller kalvekød, samt til retter med krydret sauce.

Alkohol styrke: 5,2%

Bøgebryg – Brown Ale
En rigtig dejlig, mørk og fyldig Brown Ale der har sin fine aroma fra bøgetræsrøget malt. Samtidig har den en frisk citrusaroma fra cascade humlen der også giver øllen en perfekt balance mellem fylde og bitterhed. Det er en fremragende Brown Ale der vil passe fint til krydrede retter som pulled pork og sparerips, gerne med chili, men også til ost og retter fra rygeovnen.

Alkohol styrke: 5,2%

Du kan læse meget mere om Skovlyst Bryghus og alle de spændende varianter her >>