Timberin.com – Ude-spa og sauna til private | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Timberin.com – Ude-spa og sauna til private | Grilltips.dk

Timberin.com – Ude-spa og sauna til private
Grilltips.dk

Virksomheden TimberIn har siden 2009 produceret kvalitetsprodukter til private, og har på kort tid fået stor succes i det meste af Europa. TimberIn specialiserer sig i ude-spabade og ude-saunaer, håndbygget i de bedste materialer, og i et utal af variationer.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Ude-spa – Luksus til din have
Udendørs spabade har eksisteret i mange år, men en helt ny trend med såkaldte vildmarksspa og vindmarksbad, er for alvor blevet en trend de seneste år. TimberIn håndbygger vildmarks-spabade i alle størrelser, med plads til 2-16 personer, og fyret med enten en træfyret varmer, eller en elektrisk ovn. Da alle TimberIns vildmarks-spabade er håndbytter, i kvalitetsmaterialer, er levetiden lang, og produkterne kan holde i mange år, udendørs i al slags vind og vejr.

TimberIn spa og sauna

Udespa og vildmarksbad – Håndbygget af de bedste materialer

Ude-sauna – Wellness til din have
Hvis du vil have den ultimative luksus i din baghave, og samtidig vil gøre det til en rimelig pris, er TimberIn udesauna, også kendt som en saunatønde lige sagen. Hos TimberIn håndbygges saunaer i alle størrelser, fra helt små, med plads til 2 personer, helt op til en størrelse der kan rumme 8 personer. Selv i største størrelser er priserne ekstremt konkurrencedygtige, og med den høje kvalitet af materialerne der anvendes, er det en fornuftig investering.

Stiftere og personale er veluddannede
Hos TimberIn er det vigtigt at personalet er dygtige til det de laver, derfor håndplukker virksomheden de dygtigste medarbejdere, og derfor kan TimberIn også altid garanterer at produkterne er grundigt fremstillet, og af højeste kvalitet. Folkene bag TimberIn har alle sammen en uddannelse indenfor byggeri, og stifteren Dr. Albertas Klovas har endda en doktorgrad (Ph.d.) som bygningsingeniør, mens virksomhedens anden stifter Rūta Klovienė har en solid baggrund indenfor økonomi med en Ph.d. indenfor samme område.

Prisen – Markeds skarpeste priser
“TimberINs produkter giver dig virkelig god værdi for pengene”. Dette mener stifteren, Albertas Klovas, er en stor del af hemmeligheden bag TimberIns succes. Kvaliteten skal naturligvis i top, men samtidig skal kunderne have noget for pengene, og når disse to ting går op i en højere enhed, er alle tilfredse.

Læs mere om Spa og sauna på TimberIns hjemmeside her >>

Sauna, udesauna og vilmarksbad

Saunatønde og udespa til særdeles konkurrencedygtige priser.