Vildmarks-spa fra TimberIn. En varm oplevelse | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vildmarks-spa fra TimberIn. En varm oplevelse | Grilltips.dk

Vildmarksbad fra TimberIn – En varm oplevelse
Grilltips.dk

I mange år har jeg drømt om at få mit eget vildmarksbad i haven, men budgettet har ikke været til det. I efteråret 2017 faldt jeg så pludselig over et firma der producerede vildmarks-spa til en yderst fornuftig pris, og efter lidt research slog jeg til, dét har jeg ikke fortrudt!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Aktiv vinterbader der elsker spa
Da jeg i mange år har været aktiv vinterbader, har jeg ofte stiftet bekendtskab med ude spa og vildmarksbad i alle mulige afskygninger, og har nydt mange smukke vinterdage i det dampende varme vand, i diverse vinterbade-klubber. Ud over at det er skønt at sidde i det varme vand, gør det også noget godt for kroppen, og der er intet som at blive gennemvarmet, helt ind til benet på en iskold vinterdag. Jeg har i flere år afsøgt markedet for en vildmarks-spa til min egen have, men synes at priserne har været for høje, og dermed ikke til mit budget, men så i efteråret 2017 skete der noget…

En fantastisk proces
Jeg har naturligvis kunne finde produkter der var tæt på mit budget, men så har jeg kunne læse mig frem til, at det enten var som ”samlesæt” hvilket jeg bestemt ikke har forudsætningerne for at kunne samle, eller også har jeg på Trustpilot kunne læse, at kvaliteten bare ikke var god nok, men så fandt jeg TimberIn.com

TimberIn har værksted og hovedkontor i Kaunas i Litauen, og drives af engagerede professionelle medarbejdere med en ledelse, der er bedre uddannet end de fleste danske produktionsvirksomheder, hvilket var det første der vækkede min interesse. Jeg læste lidt op på firmaet, fandt deres danske hjemmeside der hedder https://www.vildmarksbadtre.dk/ og kunne hurtigt fornemme at disse mennesker havde styr på deres virksomheden og produkter.

Jeg skrev en e-mail, på dansk til dem, og fik hurtigt svar. Vi skrev lidt frem og tilbage om mine behov, og blev enige om at jeg skulle have en Ofuro, der er et 2 personers vildmarksbad, men med plads til to voksne og to børn. Badet skulle være brændefyret, og så snart vi var enige, kom der en kontrakt samt ordrebekræftelse, og TimberIn påbegyndte bygningen af min spa. Jeg valgte en bad med glasfiberkar, med en udvendig opbygning i behandlet fyrretræ, samt en trappe med to trin.

Allerede fra starten følte jeg mig 100% tryg ved processen, og hurtigt modtog jeg den første e-mail med billeder fra værkstedet, så jeg kunne set min spar for første gang, mens den blev bygget, det var vildt fedt at kunne følge processen, og det gav en følelse af tryghed at vide, at virksomheden tog sig godt at min ordre. Da badet var færdig modtag jeg igen billeder af det færdige produkt, samt besked om at den nu var klar til levering. Den blev leveret med lastbil, på den aftalte dag, på det aftalte tidspunkt, og alt var i den skønneste orden. Jeg fik vildmarksbadet ind i min have, og bruget herefter 30 minutter på at forbinde ovnen, sætte skorstenen på, og så var den klar til brug.

Udespa til en god pris

Her er den e-mail jeg modtag da min spa var færdig og klar til at blive leveret


Prisen er vigtig, men det er kvaliteten også

Lige fra den første dag, har jeg kunne fornemme at TimberIn gik meget op i kvalitet og godt håndværk, og denne fornemmelse blev til fulde bekræftet da produktet ankom. Der er bare kram, det er samlet flot, og der er ingen tvivl om at den vil holde i rigtig mange år frem i tiden.

Prisen, som naturligvis er et vigtigt parameter i denne ligning var, tæt på DET HALVE af hvad samme produkt ville have kostet mig i Danmark, nemlig lige lidt over Kr. 12.000,- + levering, mens de fleste vildmarksbade, i denne kvalitet, ville have kostet mellem 17.000 og 25.000,-

Jeg kan naturligvis godt lide at købe dansk, og støtte danske producenter, og når jeg griller bruger jeg ALTID dansk kød og danske råvarer, men i dette tilfælde er prisen ganske enkelt en så stor faktor at jeg gerne bryder med dette princip. Jeg kan kun anbefale dig at checke TimberIn og deres danske hjemmeside ud, og give dem en chance, det er alle pengene værd! Besøg TimberIn her >>

Udespa og vildmarksspa

Jeg fandt lige endnu en ting at bruge mit grilltermometer til – iSpa 🙂