Wellmore har gjort en stor forskel for mig! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Wellmore har gjort en stor forskel for mig! | Grilltips.dk

Wellmore har gjort en stor forskel for mig!
Grilltips.dk

Som nogen af jer måske ved, havde jeg en alvorlig ulykke i sommeren 2017, og har siden været, stort set uarbejdsdygtig. Wellmore har virkelig hjulpet mig på vejen til bedre velvære og færre smerter.

Ikke sponsoreret indhold – På eget initiativ og ikke betalt af annoncør
Denne artikel er skrevet på eget initiativ, og er ikke sponsoreret eller betalt af en ekstern leverandør. Artiklen afspejler udelukkende vores egen mening om produktet eller virksomheden.

Ulykken
En lun sommeraften i juli 2017 gled jeg på en kantsten og faldt sidelæns ned i en kloakrist, der komplet smadrede min skulder og overarm. Både skulderkugle, overarmsknogle, muskler og nervenet blev ødelagt, og jeg var indlagt på sygehuset i en hel uge. Først efter 8 måneder blev jeg opereret, og jeg har siden kæmpet med smertebehandling og genoptræning for at kunne vende tilbage til et normalt liv.

Smerter, nattesøvn og genoptræning
Når en skade er så kompleks som min, er der ikke noget smertestillende der rigtig løser opgaven, og jeg har derfor smerter døgnet rundt. Jeg fandt hurtigt ud af at varme og let svømning (bevægetræning) hjalp på smerterne og jeg gik i svømmehallen 3-5 gange om ugen, hvilket var både dyrt og tidskrævende. I svømmehallen havde jeg stor glæde af en infrarød sauna, der sammen med varme gav en perfekt smertelindring. Desværre lukkede svømmehallen under den første Covid nedlukning, og jeg blev sat langt tilbage med min genoptræning. Jeg begyndte derfor at undersøge mulighederne for at få min egen infrarøde sauna.

Professionel og hurtig hjælp
Jeg fandt Wellmore på Internettet, og tog kontakt til dem. Jeg fik en fantastisk rådgivning, og i løbet af kort tid var vi enige om hvad mine behov var. Udvalget var kæmpe stort, og jeg kunne vælge både indedørs- og udendørs modeller. Det var meget tydeligt at de gik op i mine behov, og indenfor timer, var alt på plads. Saunaen var udvalgt, der var bestilt fragtmand og saunaen kunne leveres. Det blev en udendørs model med masser af lækre features. Det var ganske enkelt fantastisk at blive taget seriøst på den måde, og det skal Wellmore have stor ros for.

wellmore sauna

Der er plads til 2 voksne eller 3 børn i vores sauna af gangen – eller man kan lægge sig og fylde det hele selv.

Genoptræning, velvære og luksus
Ved at have min egen infrarøde sauna, sparer jeg masser af tid og i sidste ende også penge. Jeg kan benytte den akut ved smerter, og jeg kan bedre planlægge min dag. De infrarøde stråler har flere gode egenskaber, udover at blødgøre væv og varme kroppen op. De styrker immunforsvaret, hjælper på vægttab og giver en fantastisk overall velvære. Dette har både mine børn og min kone også opdaget, så saunaen benyttes flittigt, både i hverdagene og i weekenden.

Super lækre detaljer og fede features
Den model infrarød sauna som jeg valgte, er en såkaldt fuldspektrum-infrarød der giver både korte og lange infrarøde stråler. Samtidig er der paneler både for, bag og i siderne af saunaen, så behandlingen bliver så dækkende som muligt. Dertil kommer lækkert terapi-lys der kan skifte i et hav af farver og så naturligvis Bluetooth højtalere så man kan nyde rolig meditationsmusik eller lytte til en lydbog mens man benytter saunaen, dét er altså bare maksimalt velvære.

En af Danmarks største
Wellmore blev grundlagt i Egtved, uden for Vejle i 2005 har på kort tid vokset sig til en stor spiller på markedet. Wellmore er en af Danmarks største leverandører og forhandlere inden for spa, badekar, udespa, infrarød sundhedspleje, vildmarksbad og swimmingpools.

Med omtanke for mennesker og miljøet
Wellmore arbejder hele tiden på at optimerer deres udvalg af produkter så der er fokus på vigtige områder som vandbesparelse, energivenlighed, sikkerhed og optimal brugervenlighed. Wellmore er de eneste på markedet i Danmark, der arbejder med flere forskellige typer siddekomfort, fordi mennesker har forskellige behov. Wellmore designer der produkter til Skandinaviske forhold og i Nordisk designtradition.

Infrarød sauna fra Wellmore

Saunaen er flot designet, utroligt velbygget og så der den bare skøn at benytte