Il Piccolo - Peter Vinding-Diers Montecarrubo | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Il Piccolo - Peter Vinding-Diers Montecarrubo | Grilltips.dk

Il Piccolo 2018 – Peter Vinding-Diers Montecarrubo
Grilltips.dk

Her er en af vinene fra den legendariske danske winemaker Peter Vinding-Diers, der i 2006 købte en gammel forfalden vingård, tæt på kysten på Sicilien. Her begyndte han, sammen med sin kone at rydde op, og beplante de vulkanske skråninger (Etna) med druen Syrah. Dette har resulteret i en stribe helt forrygende vine, hvoraf denne omtale omhandler Il Piccolo 2018

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

En forførende grillvin til gæstemaden
Man fornemmer med det samme, at man har skænket noget helt specielt når vinen kommer op i glasset. Den er flot, mørk og nærmest royal i sit udtryk. Duften giver en kraftig tone i næsen, og man fornemmer stor styrke, men når vinen kommer i munden, bliver den hurtig fløjlsblød og stadig fyldig. Der er mørke bær, læder, krydderier og peber i både duft og smag, med et strejf af Rhone og en fylde som en meget større vin.

Drik Il Piccolo til oksesteg, bøffer og andre store udskæringer med krydderier, sauce og kartofler.

Køb Il Piccolo hos Vinspecialisten og H J Hansen Vin >>

Peter Vinding-Diers
Der er ikke tale om ”Hr hvem-som-helst” når man taler om Peter Vinding-Diers. Han har arbejdet med vin igennem flere årtier, og er kendt for sit revolutionerende arbejde med gær. Peter har fremstille vine mange steder i verden, som i Frankrig, Ungarn, Chile, Spanien, Sydafrika, Bulgarien, Brasilien og Kenya samt Italien, hvor hans vingård der fremstiller Il Piccolo, ligger på Etnas skråninger, og drives sammen med Andrea Franchetti og nevøen, den mindst lige så kendte danske winemaker Peter Siesseck, der er manden bag de spanske kultvine PSI, Flor de Pingus og Pingus.