Rosabella Rosato 2021 – En rigtig mad-rosé | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Rosabella Rosato 2021 – En rigtig mad-rosé | Grilltips.dk

Rosabella Rosato 2021 – En rigtig mad-rosé
Grilltips.dk

Der er mange der forveksler rosé med vine der kun bruges til velkomstdrink eller aperitif, men mange af de bedste rosévine egner sig faktisk bedst til mad, og i dette tilfælde grillmad. Rosabella Rosato er en klassisk mad-rosé, og den smager pragtfuldt.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Rosévin fra Barolo
Vinhuset G.D. Vajra blev grundlagt i 1972. Huset og vinene er opkaldt efter Giuseppe Domenico, den nuværende ejers, Aldo Vajras, far. En stor del af vinhuset marker ligger i 400 meters højde i landsbyen Vergne i Barolo i Italien. Vinene kendetegnes ved deres kølige og elegante stil, hvilket Rosabella bestemt lever op til.

Køb den skønne rosévin Rosabella Rosato her >>

Lækker madvin, med stor sjæl
Duften indeholder tydelige noter af hindbær, roser og granatæble, og når vinen kommer i munden, mødes du af en friskhed med et let mineralsk præg, der klæder vinen utroligt godt. Der er en stor og fin, afrundet eftersmag og vinen passer perfekt til grillede skaldyr, kylling og selv til steg af gris og okse. Det er virkelig en vin der vinder, når den er skænket, og det bliver ikke dårligere af at blive nydt langsomt.