Mørbrad pizza – Italiensk inspireret ret | Grilltips.dk
For nyligt havde vi et par svinemørbrader i overskud, og ville egentlig lave mørbradbøffer, men så havde jeg en sjat tomatsauce og et stykke fast mozzarella, og så opstod en superlækker, og meget nem opskrift, med kun 4 ingredienser og som tager en halv time at tilberede.
OPSKRIFT (4-6 pers)
2 afpudsede svinemørbrader
2 dl. Tomat- eller pizzasauce
2 spsk. Pizzakrydderi (oregano, basilikum, timian)
2 dl. Revet ost
salt og peber
TILBEREDNING
Skær et snit, på langs af mørbraden, så er åbnes lige som et hotdogbrød, bank den ud med en kødhammer, så du får et større, fladt stykke kød.
Tænd grillen på direkte varme, og brun mørbraden, i et halvt minut, på hver side. Læg mørbraderne i et ildfast fad.
Krydr oversiden af mørbraden med salt, peber og pizzakrydderi, hæld tomatsauce på og fordel det, og slut af med ost.
Bag mørbraden færdig i grillen, ved indirekte varme (200-220 grader) i ca. 20 minutter, eller til osten er gylden.
Server mørbraden med grillede kartofler eller en lækker tomatsalat.