Ztove kogepladen – Den fedeste opfindelse! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Ztove kogepladen – Den fedeste opfindelse! | Grilltips.dk

Ztove kogepladen – Den fedeste opfindelse siden grydeskeen
Grilltips.dk

Det er ikke tit at jeg falder for et produkt, som jeg er faldet for Ztove. Hver eneste gang jeg tænder kogepladen, tænker jeg ”hvorfor er der ikke nogen der har tænkt på dette for længe siden”?? Det er ganske enkelt genialt, i al sin enkelthed, og så er det dansk!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med dette produkt. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for!

En dansk opfindelse i verdensklasse
Ztove er en dansk opfindervirksomhed der har specialiseret sig i intelligent kogegrej og køkkenudstyr. Med Ztove kogepladen har de videreudviklet den klassisk induktionskogeplade så du kan styre temperaturen meget præcist, faktisk kan du styre temperaturen helt ned til +/- 1 grad, dét er altså vildt. Dette betyder at du har fuld kontrol over din madlavning, og at du altid får det ønskede resultat. Besøg Ztove her >>

En app hjælper dig hele vejen
Ztove har udviklet en app, der hjælper dig med at styre temperaturen helt perfekt. Appen kan også holde styr på tid, og så er den fuld af opskrifter, tips og tricks. Du kan følge dit elforbrug mens du benytter kogepladen, og der er i det hele taget tænkt på rigtig meget i denne app.

Indbygget computer i gryde og pande
Ztove har udviklet en gryde og en stegepande, med indbygget ”computer” og termometer, så du, sammen med appen, har fuld kontrol over temperaturen, helt ned til +/- 1 grad. Dermed har du helt ro i køkkenet, gryden brænder ikke på og panden bliver ikke pludselig rygende varm, smør branker ikke og olie ryger ikke fordi panden bliver for varm. Du kan også benytte dine egne gryder og pander, der fungere som de plejer, du kan bare ikke styre temperaturen helt så præcist, som du kan med Ztoves gryder og pander, da dine egne gryder og pander ikke kan tale med appen.

Ikke mere brændt risengrød
Med Ztove er det slut med risengrød der brænder på eller sauce der skiller. Du kan temperere chokolade og du kan sågar lave Sous Vide i panden, da temperaturen kan holdes helt stabil, helt ned til 45 grader, og hvorfor koge kartofler ved fuld varme, når de i virkeligheden koger fint ved 103 grader. Kartofler bliver faktisk allerbedst med et kort opkog og derefter færdigtilberedning ved 95 grader. Du vil opleve helt nye smage og konsistenser, når maden tilberedes ved den rette temperatur, og så er der vel også noget sundhedsmæssigt at tilberede maden uden for voldsom stegeskorpe (brændt) eller i fedtstof der er brændt på?

Nu laver børnene pandekager og scrambled eggs
Når temperaturen kan styres helt præcist, er det intet problem for vores børn at lave mad. Det brænder ikke på eller stikker af for dem. Vores unger har allerede lavet både pandekager og morgenmad med Ztove, og ALLE pandekager blev perfekte, lige fra den første til den sidste, og smørret blev på intet tidspunkt brunt eller brændt. Det var pludseligt bare hyggeligt at lave mad, fordi ungerne kunne styre det selv.

Brød, kager, bøffer, bacon, Sous Vide og chokolade
Ztove kan stort set løse alle udfordringer i køkkenet, og dét er altså genialt. Du kan bage, stege, brase, koge, simre, temperere og lave Sous Vide, med stor præcision. Jeg vil gå så langt som at kalde det ”mindfull cooking” da du hele tiden er i kontrol og kan følge med. Det er genialt!