Nu er det slut med myg på terrassen | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Nu er det slut med myg på terrassen | Grilltips.dk

Nu er det slut med myg på terrassen
Grilltips.dk

Myg er af de mest irriterende plager om sommeren, både indendørs, men bestemt også udendørs. Ofte må vi forlade terrassen når solen går ned, så vi ikke bliver ”ædt” af myg, men nu har jeg fundet et middel der virker, og dét kan jeg varmt anbefale at du prøver.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

En svensk opfindelse
Svenskerne er endnu mere plaget af myg, end vi er i Danmark, så når det produkt mod myg kommer fra Sverige, er det værd at lytte til. Thermacell er en cylinder, der skræmmer myg væk, ved brug af en serviet med myggemiddel, og en lille gasvarmer. Det hele er pænt pakket ind i en lille hvid cylinder, der mest af alt ligner en lille BlueTooth højtaler.

Det virker overraskende godt
Da jeg først fik Thermacell i hånden tænkte jeg ”Hmmm, hvordan skal denne tingest skræmme aggressive myg væk fra min terrasse”, men jeg satte den til at køre i mit grillkøkken, en lun aften, og resultatet kom hurtigt. For første gang i lang tid, kunne jeg sidde ude i mit grillkøkken, hele aftenen, uden at se så meget som én lille myg, og da jeg gik i seng, havde jeg ikke et eneste myggestik, dét må jeg altså tage hatten af for.

Den er i handlen i Danmark
Hvis du også kæmper med myg og hader at blive stukket, kan du finde mere information om Thermacell på outdoorcooking.dk´s hjemmeside, hvor du også kan købe Thermacell i flere udgaver. Se udvalget og læs mere om Thermacell her >>

Sponsoreret indlæg – baseret på en test af Thermacell lavet af Grilltips.dk