Airfryer – Pommes frites med 80% mindre fedt | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Airfryer – Pommes frites med 80% mindre fedt | Grilltips.dk

Airfryer – Pommes frites med 80% mindre fedt
Grilltips.dk

Philips har udviklet et system, så du kan tilberede pommes frites i dit køkken, med væsentlig mindre fedt end traditionelle tilberedningsformer. Denne teknologi benyttes allerede af flere fastfood kæder, for at reducerer mængden af fedt i deres pommes frites, og nu kan du gøre det samme hjemme i køkkenet.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Airfryer med TurboStar Rapid Air
Philips HD9621/90 Airfryer er en køkkenmaskine der kan stege, bage, grille og riste, og gøre alt dette med et minimum af fedtstof. Hemmeligheden ligger i varmesystemet som Philips kalder TurboStar Rapid Air-teknologi. Dette system benytter høj, cirkulerende varme, sammen med en minimal mængde fedtstof, til at tilberede maden.

Se og køb Philips Airfryer hos coolshop her >>

Over 200 opskrifter + en bog
Sammen med Philips Airfryer modtager man en opskriftsbog med rigtig mange lækre opskrifter, og med den tilhørende APP, der indeholder flere end 200 opskrifter er Philips Airfryer meget alsidig, og kan gøre mange ting nemmere for dig i køkkenet. Samtidig bruger du mindre fedt, og det er i min verden en win/win.

Det er ikke en grill..!
Nej, det er jeg godt klar over, men når det skal gå stærkt, er det ikke altid at jeg orker at lave pommes frites eller pepperstrips på grillen, og så er Philips Airfryer altså en kæmpe hjælp. Når jeg så samtidig sparer på fedtstoffet, kan jeg bedre spise mine pommes frites med god samvittighed, og dét kan jeg lide!

Nem at rengøre
Maskinen er nem at rengøre på 90 sekunder da kurven har den såkaldte QuickClean slip-let belægning. Alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine.

Sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med coolshop.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra coolshop.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!