Nye tallerkner, fade og glas - Spar penge | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Nye tallerkner, fade og glas - Spar penge | Grilltips.dk

Nye tallerkner, fade og glas – der er penge at spare!
Grilltips.dk

Det kan være en meget bekostelig affære at skulle udskifte sit porcelæn, da man nemt kommer af med kr. 100,- eller mere for bare én middags-tallerken hos isenkræmmeren, og hvis man gerne vil have et stel til 12 eller 16 personer, løber det op i mange tusinde kroner, inden man er færdig. Jeg har fundet en fidus, som jeg rigtig gerne vil dele med dig.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Gør som det professionelle
Bent Brandt A/S er en virksomhed der sælger køkkenudstyr, køkkenmaskiner, service og meget mere til restauranter, kokke og institutioner, men de har også en webshop hvor Hr. og Fru, Danmark kan handle, og priserne er meget favorable, ikke mindst på porcelæn, bestik, glas og fade.

Det er lavet til at holde
Prisen på en lækker stentøjstallerken svinger fra omkring kr. 35 og op efter, men det er også langt fra prisen hos køkkenudstyrsbutikkerne i din lokale gågade. Dertil kommer at det porcelæn og stentøj der forhandles på bentbrandt.dk er lavet til at holde. Det skal kunne tåle den hårdhændede behandling i restaurant-køkkenet, og det skal kunne tåle at blive brugt igen og igen. Jeg har selv en serie stentøj og en serie porcelæn fra bentbrandt.dk og det holder virkelig godt.

Fade og tallerkner

Her har jeg anrettet en mørbrad på et blåt fad fra serien CABO

Spar 50% eller mere
Jeg vil tro at der kan være en besparelse på 50% eller mere, hvis du ønsker at udskifte dit porcelæn eller dine glas. Du kan også finde køkkenmaskiner, gryder, pander og meget mere, ligeledes til særdeles fordelagtige priser.

Kig forbi webshoppen og lad dig inspirere. Udvalget er KÆMPE stort, og det eneste problem der er, at man har lyst til at købe det hele. Se udvalget her >>

BEMÆRK: Priserne på webshoppen er ex. moms, indtil du har lagt varen i kurven.

Dette er et sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med bentbrandt.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra bentbrandt.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!

fade, glas og tallerkner

En lækker porkdog andrettet på den fantastiske tallerken fra serien RAK Woodart