Verdens bedste Pizzasauce og Pastasauce | Grilltips.dk
I Danmark er vi storforbrugere af pastasauce og pizzasauce på glas, og det mest underlige er at de fleste udgaver smager rædselsfuldt. Prøv at lave din egen pizzasauce næste gang, det er lynhurtigt, nemt og smager så godt, at du aldrig køber en færdig sauce igen.
Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.
OPSKRIFT (til 4-8 pizzaer)
6 store tomater
1 stort rødløg
1 fed hvidløg (2 hvis du elsker hvidløg)
1 dl. Tomatkoncentrat
1 ds. Hakkede eller flåede tomater
1 spsk. acaciehonning
1 spsk. Æbleeddike
½ dl olivenolie
2 dl. friske Basilikumblade
1 tsk. Salt
½ tsk. peber
TILBEREDNING
Skær tomater og løg i mindre stykker og put dem i en blender eller foodprocessor sammen med hvidløg, tomatkoncentrat, flåede tomater, honning, æbleeddike, salt og peber, samt halvdelen af olivenolien.
Blend det hele til en fin masse, og tilsæt ny de friske basilikumblade. Mens du blender igen tilsættes resten af olien langsomt, over et minut, så pizzasaucen samler sig med olien.
Smag til med salt, peber, eddike efter smag, og saucen er klar.
Du behøver ikke varme pizzasaucen eller koge den ind, den skal nok blive tilberedt når den ligger på pizzaen.
TIP
Denne sauce kan bruges til pizza eller prøv at lave små italienske kødboller, varm tomatsaucen op i en gryde, læg de færdige kødboller i saucen og lad dem simre med i et par minutter. Kog en portion frisk pasta og server den klassiske Lady og Vagabonden pastaret. Velbekomme