UUNI 3 pizzaovn – Fantastisk pizzaovn og udeovn til prisen | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

UUNI 3 pizzaovn – Fantastisk pizzaovn og udeovn til prisen | Grilltips.dk

UUNI 3 pizzaovn – Fantastisk pizzaovn til prisen
Grilltips.dk

Hvis du ynder at bage pizza i, og har prøvet at tilberede bøffer, pizza og stege i en pizzaovn, ved du hvor fantastisk resultatet kan blive. Ofte er pizzaovne dyre, både at købe og i drift, men det laver UUNI 3 nu helt om på.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Value for money
Den nye UUNI 3 ovn er fyret med træpiller, som kan købes i et hvert byggemarked, og efterhånden også i supermarkeder og på tankstationer. Når man fyre med træpiller, kan man opnå en meget høj varme på meget kort tid, og det er helt ideelt for en pizzaovn.

500 grader på 10 minutter
UUNI 3 pizzaovnen når en temperatur på op til 500 grader på ca. 10 minutter. Når først ovnen er varm, bages en pizza på 1-3 minutter, mens en bøf brunes og steges på 2-4 minutter. Du kan også bruge UUNI 3 til at brune en steg, hvorefter varmen sænkes, og stegen tilberedes færdig på traditionel vis.

Lækkert og enkelt design
Med UUNI 3 er alt bare i orden. Designet er smart, enkelt, og de tre bed sikre perfekt stabilitet på alle underlag. Skorstenen monteres nemt, pilleboksen er lige så nem at håndtere, og i det hele taget er detaljerne bare i orden. UUNI 3 pizzaovnen er ikke et teknologisk vidunder, men det er et godt og gedigent stykke håndværk, der kan det den skal, og det er i vores optik det vigtigste.

Det får du med i købet
Når du køber en Uuni 3 pizzaovn får du følgende med i købet: Stenplade 33,6 cm x 34,2 cm x 10 mm, en lækker pizzaspade i aluminium 38 x 29 cm. Du får også adgang til en e-bog -opskriftsbog med velsmagende opskrifter og så medfølger naturligvis manual og sikkerhedsinstruktioner

Ovnen yder en effekt: ca 6 kWh og så vejer den 13,4 kg inkl. emballage

Outdoorcooking.dk der forhandler ovnen anbefaler 6mm træpiller til Uuni 3 Pizzaovnen. Læs mere om UUNI 3 pizzaovnen her >>