Grilltips på YouTube Opskrifter & inspiration | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grilltips på YouTube Opskrifter & inspiration | Grilltips.dk

Grilltips.dk på YouTube – Opskrifter og inspiration
Grilltips.dk

I sommeren 2017 kom grilltips.dk på YouTube med en stribe videoer, hvori jeg laver nemme og enkle retter på gasgrill, kulgrill, digital smoker og Morsø Forno udeovn. Følg med på YouTube, og lad dig inspirere til nemme og lækre grillretter.

YouTube – fyld med inspiration
I den første serie videoer laver jeg blandt andet Mexicansk hakkebøf, pizzasnegle, fyldt kyllingbryst, osteboller, grydebrød og meget mere. Opskrifterne er nemme at gå til, og de kan laves af alle, bare du har en grill. Det er ikke så vigtigt om det er en gasgril eller en kulgrill, du kan lave retterne på begge grills.

Se og følg min Youtube kanal med grilltips her >>


I samarbejde med Bilka.dk

Den første serie film er optaget i samarbejde med Bilka.dk og Charbroil, for at udbrede kendskabet til dette brand. Jeg arbejder selv på Charbroil og er meget tilfreds med det. Jeg har en Charbroil 44 professionel gasgrill, en Kamander briketgrill og en Charbroil Digital smoker. Alle tre har hver deres sæt gode egenskaber, og hvis man passer godt på dem, kan de holde i mange år. 

En religion
For mange er grillmærker en religion, og mange sværger til det samme mærke hele livet, det gør jeg ikke. Der produceres så mange fantastiske grill og stor set ale de kendte brands holder de samme kvalitets-standarter. En grill kan sagtens ruste hvis man ikke passer på den, og måske ruster nogle brands hurtigere end andre, men det handler i sidste ende om man passer ordentligt på sit grej. Lige som med biler, ruster de, hvis man ikke passer ordentligt på dem, og sikre at skader bliver udbedret, sådan er det og med grills.

Rust er en dræber
Det danske vejr er bestemt ikke altid optimalt for en grill. Mange af os bor tæt på, eller i nærheden af havet, så der vil ofte være salt i luften. Dette kombineret med der våde danske vejr, giver optimale betingelser for rust og korrosion. Derfor skal en grill passes og plejes, smøres med olie (madolie), tørres af hvis det ar regnet eller dækkes over med et overtræk.