Infrarød Termometer pistol – En genialitet | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Infrarød Termometer pistol – En genialitet | Grilltips.dk

Infrarød Termometer pistol – En genialitet ved grillen
Grilltips.dk

Når man laver mad, uanset om det er på en gasgrill på en kulgrill eller i en brændefyret madovn, er temperaturen alfa og omega for succes. Hvis ikke temperaturen er den rette, bliver maden heller ikke tilberedt korrekt, hvilket vi alle har prøvet fra tid til anden. Det er slut nu!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Jeg har anskaffet mig en infrarød termometer pistol, og er pludselig blevet meget klogere på hvorfor det nogle gange går galt når jeg laver mad, specielt når jeg eksperimenterer med nye udskæringer eller nye former for tilberedning, der er lidt mere eksotisk. Temperaturen har ganske enkelt været forkert.

Skyd din grill
Nu kan jeg ”skyde” min grillrist, og blive klog på, hvor varm den er, hvor hurtigt den køler ned når jeg lægger kød på, og hvor lang tid den er om at opnå den temperatur jeg ønsker, for at opnå det resultat jeg ønsker.

Jeg har også brugt pistolen på mit komfur og mine kogeplader i køkkenet, og opdaget at min ovn IKKE er 200 grader, når jeg eller har sat den til 200 grader, næh, den er faktisk 230 grader. Dét er nyttig viden når jeg bager kager til ungerne når de skal have kage med i skole, og meget nyttigt, i al almindelighed.

Under kr. 300,-
Prisen er meget lav, så jeg vil anbefale ALLE med interesse for madlavning, at få købt sådan en pistol, så I også kan begynde at blive klogere på temperaturen på Jeres grej.

Køb Infrarød Termometer Pistol her >>