Køkken- og kokke udstyr – Bentbrandt.dk | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Køkken- og kokke udstyr – Bentbrandt.dk | Grilltips.dk

Køkken- og kokke udstyr – Bentbrandt.dk
Grilltips.dk

Som madentusiast er det nødvendigt at grejet er i orden. Hvis grejet ikke virker, bliver resultatet heller ikke godt. Grilltips.dk handler hos Bentbrandt.dk, og jeg er meget tilfreds med mine indkøb. Jeg bruger blandt andet deres glasskåle i alle mulige størrelser, og jeg er vild med dem.
Jeg ér meget tilfreds

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Glasskålene – Enkle, men i brug hver eneste dag
Jeg bruger de klassiske Arcoroc skåle til stort set alt i mit køkken. Jeg laver marinader, dressinger og rub i de mindre skåle, mens jeg bruger mellemstørrelsen til piskning, dej og vandbad til saucer og chokolade, mens de helt store bliver brugt til salater, frugt og naturligvis også til bagning og piskning. Der står altid mindst én skål i køleskabet med rester eller dej, og skålene er i brug hele tiden. De tåler både opvaskemaskine samt opvarmning i vandbad, så de er super praktiske i køkkenet.

Prisen er yderst rimelig, så hvis man kommer til at tabe en skål på gulvet, tømmer det på ingen måde pengepungen. Skålene kan købes online til priser fra kr. 2,70 pr. stk. (ved køb af minimum 6 stk.) Se udvalget og shop glasskåle online på bentbrandt.dk her >>

Limona Citruspresser – Den er genial!
Jeg havde tidligere en klassisk citruspresser i plastik, med aftagelig top, og en rist der stoppede de fleste kerner, men man skulle alligevel fiske de mindste kerner op, og så blev citrusfrugten ikke altid presset helt, hvis den var meget stor, så den var jeg ikke særlig tilfreds med. Så faldt jeg over Limona citruspresseren, og dén er jeg blevet meget glad for.

Citruspresseren virker som en ”nøddeknækker” der presser alt saften ud af citrusfrugten, og med den smarte hældetud, kan man hælde saften ud, før man åbner presseren igen. På den måde bliver det ren saft man får ud, og man kan lynhurtigt presse en masse citrusfrugter, uden af skulle rense citruspresseren før til allersidst. Rengøringen er også en leg, da en skylning med varmt vand løser opgaven, og så er citruspresseren ren igen, bum! Du kan købe verdens bedste citruspresser online på bentbrandt.dk >>

citruspresser fra bentbrandt.dk

Den smarte Limona Citruspresser