NEM bøfformer – Så nemt er det! Bøf på grill | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

NEM bøfformer – Så nemt er det! Bøf på grill | Grilltips.dk

NEM bøfformer – Så nemt er det!
Grilltips.dk

Den er ikke altid nemt at lave de perfekte hakkebøffer, og vi har vel alle kæmpet med at få den lige store og kæmpet med at de ikke ser ensartede ud når de kommer på middagsbordet. Og så er den ene lille bøf, der ikke helt ligner de andre, og som ingen vil have. Dét sker ikke med NEM bøfformeren

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Findes i to størrelser – til de store og til de små
NEM bøfformeren findes i to størrelser, men jeg bruger den store på Ø12,5 cm, da jeg bruger den til hakkebøffer, burgers og andre bøffer af fars, der gerne må have en ordentlig størrelse. Den mindre presse er super til sliders og mindre bøffer. Uanset hvilken én man bruger, bliver resultatet ensartet, og så er den supernem at arbejde med, og ikke mindst nem at rengøre bagefter.

Se min bøfformer på bentbrandt.dk her >> 

Skal det være ensartet?
Er det ikke en del af charmen, at bøfferne ser forskellige ud? Jo måske, men jeg synes bare at det er nemmere og mere brugbart, hvis alle bøffer er lige til at servere, og desuden former NEM bøfformeren bøfferne så de er nemme at krydre og så holder bøfferne formen mens de er på grillen, dét synes jeg er både smart og nemt! Derfor er jeg vild med bøfformeren, og når bøfferne er færdige kan man IKKE se at de er lavet med en bøfformer, så det er rent win/win.

Sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med bentbrandt.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra bentbrandt.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!

 

Bøfformer til hakkebøf

Min bøfformer er fremme næsten hver uge – og vi elsker den!