Barbecuesauce - Sweet Baby Ray´s Barbecue | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Barbecuesauce - Sweet Baby Ray´s Barbecue | Grilltips.dk

Skal det smage af USA – Sweet Baby Ray´s
Grilltips.dk

På Grilltips leder jeg altid efter lækre råvarer og lækkert tilbehør til grillmaden. Der laves hundredevis af forskellige barbecuesaucer, med svingende smag og kvalitet, men denne stikker ud.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Barbecuesaucens vigtigste opgave er at blive “hængende” på kødet, når det grilles, og samtidig give køddet en lækker sprød, sød og krydret overflade. Du kan sagtens lave din egen barbecuesauce og eksperimenterer med krydderier og urter, men du kan også købe en færdig sauce, lige til at smøre på. Se min opskrift på hjemmelavet barbecuesauce her >>

Sweet Baby Ray´s
Her er en barbecuesauce der har det hele. Der er en god balance mellem chili, krydderier, røg og sukker, så saucen har lidt bid, samtidig med at den er spicy og har en fin røgsmag. Det er en amerikansk barbecuesauce, og traditionen tro holder amerikanerne sig ikke tilbage når det kommer til sukker i maden, hvilket Sweet Baby Ray´s også bærer præg af. Når du har grillet dit kød, smurt med denne barbecuesauce, skal du lige bruge lidt tid på at brænde det fastbrændte sukker af grillristen, men hvis du kan leve med det, er det arbejdet værd.

Prøv Sweet Baby Ray´s på spareribs eller nakkekoteletter og få en dejlig, sprød og spicy oplevelse. Sweet Baby Ray´s kan købes i de fleste store danske supermarkedskæder som Føtex, Bilka og Kvickly, men også i mange af de mindre butikker kan du finde den.