Baconkartofler - Lavet med baconmarmelade | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Baconkartofler - Lavet med baconmarmelade | Grilltips.dk

Baconkartofler – Lavet med baconmarmelade og chili
Grilltips.dk

Vi har lavet en portion baconmarmelade, og nu vælter opskrifterne bare ud. Vi har lavet en super simpel opskrift på baconkrydrede kartoffelbåde, næsten så simpel at det ikke er en opskrift, men det smager helt forrygende, og det skal du ikke snydes for.

OPSKRIFT (4 pers.)
6 store bagekartofler (eller 8-10 almindelige kartofler)
3 spsk. Baconmarmelade (den findelte/blendede)
3-4 spsk. Olivenolie
1 tsk: Tørrede chiliflager
Peber

TILBEREDNING
Skyl kartoflerne og dup dem tørre. Skær dem i mindre både.

Bland baconmarmelade med olivenolie i en skål, og vip kartoffelbådene over i skålen. Bland det hele godt sammen, så alle kartoffelbåde bliver smurt i baconblandingen. Drys med chiliflager, og krydr med sort peber.

Læg kartoffelbådene i et ildfast fad eller i en foliebakke, og sæt dem i grillen, ved middel, indirekte varme (220-240 grader) i ca. 30 minutter. Kig til dem ind i mellem, så de ikke brænder på.

Server kartoflerne som tilbehør til burger, eller hvad du nu synes trænger til lidt ekstra forkælelse, ved middagsbordet.