Bormioli Line drikkeglas - Smukke, dekorative og praktiske | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Bormioli Line drikkeglas - Smukke, dekorative og praktiske | Grilltips.dk

Bormioli Line drikkeglas – Smukke og praktiske
Grilltips.dk

Lige siden glassets opfindelse har glas været en fast bestanddel af middagsbordet overalt i verden. Der produceres endeløse designs, nogle kønnere end andre, og så fra tid til anden kommer der et design der bare er lækkert, dét er Bormioli Line drikkeglas – Sponsoreret indlæg

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Klar, blå og lilla
De nye Bormioli Line drikkeglas fra bentbrandt.dk kan købes i tre farver, klar, lilla og blå. De lilla og blå glas er perfekt afstemt, så farverne trænger igennem, uden at overdøve det smukke riflede glas. Den klare udgave af glassene føres i flere størrelser, men dem vi har i vores køkken, er de klassiske 29 cl drikkeglas. De er smukke, elegante og tåler naturligvis opvaskemaskine.

Mere end bare et glas
Når vi har gæster, bruger vi ofte to eller tre glas som lysestager, da lyset spiller rigtig flot i de riflede glas, og farverne spiller smukt igennem de blå og lilla glas. Det er bare en ekstra lækker lille bonus, at glassene også kan bruges dekorativt ved en festlig borddækning eller som udsmykning i hjemmet.

Dessert anretning
De dekorative glas vil også egne sig godt til servering af budding, chokolademousse eller trifli. Det ser bare mere elegant ud, når en dessert serveres i et smukt og dekorativt glas.

Prisen er helt vanvittig
Glassene koster omkring 30-40 kroner for 6 stk. hvilket er helt vildt, når man tænker på hvad man får for prisen. Så bliver der råd til at købe ekstra mange glas, og bruge dem forskellige steder i hjemmet, til værtindegaver eller som både drikkeglas, serverings-glas til desserter og som lysestager.

Se hele udvalget af Bormioli Line glas fra Bentbrandt.dk her >>

Bormioli Line glas

Dekorative drikkeglas fra Bormioli Line serien