Årets julegaveideer til grill entusiasten | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Årets julegaveideer til grill entusiasten | Grilltips.dk

Årets julegaveideer til grill entusiast
Grilltips.dk

Julen nærmer sig, og det er tid til at skrive ønskeseddel. På griltips.dk har jeg en stribe samarbejdspartnere, som på hver deres måde repræsenterer nogle produkter som jeg elsker at arbejde med, og som jeg bruger næsten dagligt. Her er mine bud på de bedste julegaveideer, hvis du elsker at lave mad, samt passe hus og have.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Endeavour knive
De to kokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg har skabt en serie køkkenknive i uhørt høj kvalitet, til en absolut fornuftig pris. Serien beståe ef et stort udvalg, lige fra den lille grønsagskniv til den store Chopper med 24 cm blad. Knivene er udført i damacheret stål, efter gammel Japansk tradition, og er meget skarpe, og samtidig holdbare. Knive fra Endeavour er et en super god julegave til mad-entusiasten
Shop her: http://www.endeavourshopping.dk/shop/frontpage.html
Læs min omtale her: https://www.grilltips.dk/endeavour-koekkengrej-til-den-kraesne-mad-entusiast/

Wine and barrels
Wineandbarrels.com forhandler vinudstyr til den kræsne vinkender. Alt lige fra vinkøleskabe, vinreoler og anden vinopbevaring til champagnesabler, vintilbehør og glas. Prøv f.eks de fantastisk elegante vinglas fra Lucaris. Disse glas indeholder titanium, og er derfor meget holdbare, samtidig med at de er tynde og elegante. Du kan også købe vintilbehør som proptrækkere, champagnesabler og møbler udført til at ligne champagnepropper, så der er nok at tage af, som julegaven til vin-kenderen.
Shop vintilbehør her: https://www.wineandbarrels.com/shop/50-vintilbehoer/

H J Hansen Vin
Jul og julemad er lig med julevin. Hos H J Hansen har de flere end 1400 vine at vælge imellem, og du kan finde vine i alle priser. Kig forbi H J Hansen charmerende butik i Odense centrum, eller besøg en af de mange Vinspecialisten butikker der ligger spredt ud over det danske land. Her får du første klasses rådgivning om den helt rette vin til din julemad og julefrokost, samt vin og champagne til nytåret.
Shop julevin og champagne til nytåret her >> https://www.hjhansen-vin.dk/

Morsø
Mørso Jernstøberi har mere end 162 års erfaring med produktion af brændeovne, og har i de sidste år også produceret en serie prisvindende udeovne, som er fremragende til madlavning. Morsø Forne hedder ovnen, der har taget verden med storm, og på kort tid er denne ovn flyttet ind i mange haver verden over. Morsø producerer også en serie støbejerns gryder og pander, der ligeledes er førsteklasses grej, hele vejen igennem. Kig forbi Morsøs hjemmeside og find en lækker julegave til den der elsker at lave lækker mad, og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af udstyret.
Shop gryder og tilbehør her: https://morsoe.com/da/
Læs min anmeldelse af Morsø Forno her: https://www.grilltips.dk/morsoe-forno-dansk-udeovn-i-verdensklasse/

Bent Brandt
Hvis du vil arbejde med det samme køkkengrej som kokken, skal du købe dit køkkengrej online hos bentbrandt.dk – Her finder du alt i køkkenudstyr og køkkenmaskiner. Der er et stort udvalg af tallerkner, glas og bestik, og prisen er bestemt konkurrencedygtig. Samtidig får du noget køkkengrej der kan tåle at blive brugt, igen og igen, uden at du går på kompromis med kvaliteten.
Shop køkkengrej her: https://www.bentbrandt.dk/

Image Wear
Her finder du gaven til den ægte grillmester, nemlig et lækkert læderforklæde. Hos Imagewear har de et lækkert udvalg af læderforklæder, i flere forskellige udformninger og flere forskellige størrelser. Se udvalget af læderforklæder og andre kækkentekstiler på deres hjemmeside.
Shop læderforklæder her >>  https://www.imagewear.dk/forklaeder-forstykker/laederforklaede.html

Coolshop
Coolshop er en utroligt alsidig forretning, fyldt med alverdens lækre produkter, her i blandt deres egen serie af havemøbler, som jeg varmt kan anbefale. Du kan også finde masser af lækkert udstyr til haven, havemaskiner, boligindretning og grilludstyr. Se hele det store udvalg på coolshop.dk >>
Shop havemøbler her >>https://www.coolshop.dk/