Le Crueset Star Wars Edition - Gryder | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Le Crueset Star Wars Edition - Gryder | Grilltips.dk

Le Crueset Star Wars Edition
Grilltips.dk

Disney og Le Crueset har indgået et samarbejde i forbindelse med lanceringen af den seneste film i Star Wars serien om heltene fra en fjern, fjern galakse. Der produceres både gryder med motiver samt en fantastisk stegeso med Han Solo.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Film og køkkengrej?
Film-merchandise og køkkengrej er normalt ikke noget man forbinder med hinanden, og derfor er det endnu mere spændende når det så sker, og sker på dén måde som Le Crueset snart gør. Det er i forbindelse med premieren på den nyeste film, Star Wars: The Rise of Skywalker, at køkkengrejet samtidig lanceres i flere ufatteligt fede versioner.

Star Wars Han Solo Le Crueset

Stegeso eller Bradpande med Han Solo fra Le Crueset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robotgryder og Han Solo
Le Crueset lancerer, lige om lidt, gryder med motiver af C-3PO, R2-D2 og BB-8, og der kommer en bradpande/stegeso med Han Solo frosset i Carbonit i låget. Det bliver AWESOME!!!!

Den mørke siden
Der kommer også en gryde med Darth Vader præget i låget, og fælles for alle produkterne er at de er spækket med små lækre detaljer, der gør dem til absolut hotte samleobjekter, som kan blive svære at få fingre i. Alle produkterne sættes til salg d. 1 november, så det er med at være ude i en fart, hvis du skal sikre dig ÅRETS sejeste jule-køkken-gave.

Limited Edition
Gryderne og stegesoen sælges kun i en begrænset periode, så der bliver rift om de unikke produkter. Det bliver først til mølle, og der kommer muligvis restriktioner på, hvor mange enheder man kan købe pr. ordre. Så det er med at sidde klar ved tasterne d. 1 november, når salget skydes igang.