Smukt dansk design fra Vagnbys | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Smukt dansk design fra Vagnbys | Grilltips.dk

Smukt dansk design fra Vagnbys
Grilltips.dk

Danmark er internationalt kendt for design, med funktionalitet i højsædet. Marcus Vagnbys har skabt en stribe lækre og funktionelle designs, som vil pryde ethvert køkken og enhver stue. Der er både pyntegenstande og brugsgenstande, for enhver smag

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Den danske nationalfugl
Svanen har en fremtrædende rolle i Vangbys designs, og det ses tydeligt i serien SWAN, hvor der både findes vaser, karafler, lysestager, køkkengrej og træfigurer. Råvarerne er stål og træ, der i samhørighed, eller alene, udgør de smukke designs, som Vagnbys har fået så stor anerkendelse for rundt omkring i verden.

Vinudstyr til den kvalitetsbevidste
Vagnbys har en hel serie af redskaber til at åbne vin, behandle vin og servere vin. Flere designs har fået overordentlig stor opmærksomhed i udlandet, og specielt den multifunktionelle skænkeprop kaldet Decantiere har sat sine spor. Skænkeproppen der klarer syv funktioner på en gang, i processen med at skænke et glas vin har modtaget en stor opmærksomhed. Skænkeproppen blev i 2016 hædret med designverdenens svar på en Oscar, The Red Dot Award.

Smukke linjer og lækkert design
Besøg wineandbarrels.com og se det store udvalg af dansk design i verdensklasse, fra Vagnbys. Her finder du den perfekte gave til Mors Dag, Fars Dag eller til den kvalitetsbevidste person, der elsker at kræse for indretning og design i hjemmet.

Vagnbys Desing

SWAN designet af Vagnbys