Caribbean Rum Traders – Dansk kærlighed til rom | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Caribbean Rum Traders – Dansk kærlighed til rom | Grilltips.dk

Caribbean Rum Traders – Dansk kærlighed til rom
Grilltips.dk

Rom er blevet mere og mere populær de sidste 10 år, og har givet de klassiske spiritus som whiskey og vodka hård konkurrence. Samtidig er der dukket flere og flere spændende mærker op på markedet, og specielt én dansk importør, har fingeren på pulsen, når det kommer til at udvælge de bedste mærker.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

CRT – Caribbean Rum Traders
Virksomheden er ejet af de to “rom-mænd” Peter Dissing Møller og Rasmus Brøchner Hansen, der som spirituskøbmænd altid er på jagt efter gode spiritus, som endnu ikke er på den europæiske, eller danske marked. Det er blevet til rigtig mange gode mærker, indenfor Rom, Gin, Vodka, Whiskey, Cognac og senest Champagne, og det stopper ikke der. Peter og Rasmus leder videre, og der kommer jævnligt nye mærker til.

Kig forbi CRT´s hjemmeside, og følg de to spirituskøbmænd på deres jagt efter gyldne dråber >>

Rommen hører til i hele verden
På http://crtspirits.dk/rom-historie kan du læse om rommens historie, og om hvordan rom ikke hører til, noget specielt sted i verden. Det er en spændende lille historie, der fortæller om rommen og dens udbredelse i verden. Du kan også læse CRT´s blog, der fyldt med spændende læsning om rom, opskrifter på drinks med rom, og en masse spændende læsning om de forskellige brands som CRT fører.

Sponsoreret indlæg – Selvom jeg samarbejder med CRT, og derfor skal anføre at dette er et ”Sponsoreret indlæg” står jeg 100% inde for de varer jeg anbefaler, og hvis jeg modtager et produkt eller en varer jeg ikke kan lide, eller som ikke har den høje kvalitet jeg forventer, bliver produktet ikke omtalt og anbefalet af mig! Så du kan roligt have tillid til at dét jeg siger og dét jeg anbefaler, ér godt og værd at prøve.