Julevine 2017 – Det bliver italiensk i år | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Julevine 2017 – Det bliver italiensk i år | Grilltips.dk

Julevine 2017 – Det bliver italiensk i år
Grilltips.dk

Julevin og grillvin følges hånd i hånd. Både vin til julemad og til mad fra grill skal være vine af god kvalitet, med stor fylde der kan matche den fede julemad og den grillede mad, der ofte også er godt krydret. Her er to bud på årets julevine 2017, begge fra det italienske vinhus Guerrieri-Rizzardi.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Prisbevidst top-producent
Guerrieri-Rizzardi er det mest prestigefyldte vinhus i det smukke Veneto område i Italien og samtidig er familien også den største jordbesidder i området. Huset har fremstillet vin i mere end 2 århundrede, og er landskendt for sine vine. Ved udelukkende at benytte sig af egne marker kan Guerrieri-Rizzardi kontrollere, at dyrkningen foregår efter økologisk principper samtidig med, at man har mulighed for at eksperimentere med blanding af de forskellige marker.

Rosso San Pietro 2016 – Det lette valg til en god pris
Hvis julevinen ikke må blive alt for tung, er Rosso San Pietro et ganske godt valg. Vinen er fremstillet af Amarone-druerne, Corvina og Corvinone, samt en mindre portion Merlot, og dette giver en flot afbalanceret vin, med den karateristiske lette krydderier og sødme. Perfekt til vildt, mørkt kød og ikke mindst til julemaden. Køb vine fra Guerrieri-Rizzardi her >>

Rizzardi 3 Cru Amarone 2015 – Fremragende til prisen
God Amarone koster ofte mange hundrede kroner, og de fleste supermarkeds-amaroner er sjældent værd at drikke. Supermarkeds-Amaroner er typisk billigt produceret for at kunne møde en meget lav pris, men med en billig produktion bliver vinene alt for tunge med høj alkohol, uden balance.

Med 3 cru har man ville bevise at det kunne lade sig gøre at lave en fremragende Amarone, med alle vinens kendetegn, uden at sprænge budgettet, og dét er lykkes.

Rizzardi 3 Cru Amarone passer perfekt til både and og flæskesteg, da den har en flot fylde og en smuk balance, der gør den let at drikke, til trods for sin alkoholprocent på 16%. Vinen har ligget på fade i hele 36 måneder og har en flot duft af kirsebær, rosiner, svesker og krydderier og så har en den smuk tæt intensitet, med den legendariske sødme, der fornemmes som en smuk balance mellem smagsnuancerne og alkoholen. Et SUPER valg til julemaden. Køb Rizzardi 3 Cru Amarone 2015 her >>