Foxdenton – Gin og udvikling af gin siden 1367 | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Foxdenton – Gin og udvikling af gin siden 1367 | Grilltips.dk

Foxdenton –  Gin og udvikling af gin siden 1367
Grilltips.dk

Den engelske herregård Foxdenton Estate står bag en af Englands ældste familieejede ginproduktioner, og i dag danner deres High Strengh Gin base for nye spændende varianter med områdets frugter og bær.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Gin er mere end blot et modefænomen, og det har været drukket i mere end 1000 år. I 2017 er udvalget større end nogensinde, og de store gin-producenter er begyndt at eksperimenterer med de velsmagende dråber, på en helt ny og spændende måde.

Den Engelske gin og likør producent Foxdenton blander deres legendariske High Strengh Gin med frugter som Blommer, Hindbær, Solbær og rabarbar samt bær som Slåen, og skaber på den måde helt nye, og meget aromatiske udgaver af drikken. Samtidig sænkes alkoholprocenten, så der bliver tale en hedvin på niveau med portvin. På den måde bliver gin brugt til at fremstille skønne og aromatiske varianter, der passer perfekt ved dessertbordet, til ostebordet, eller bare til at nye ren.

Foxdenton – London Dry Gin 48
Denne rene og klassiske gin fra Foxdenton er på hele 48%, og benyttes som base for de lettere frugtgin som også beskrives I denne artikel.

Ginnen er destilleret på et udtræk af bland andet enebær, koriander og citronskal, og er med sine 48% alkohol en perfekt luksus mixer til både Dry Martini, Gibson og sammen med tonic.

Foxdenton Winslow Plum Gin 17,5%
Denne variant er skabt på basis af af huset London Dry Gin, og mixet med lokale blommer som Aylesbury, Czar og Victoria blommer. Mørke blommer der giver ginnen en flot mørk farve og en rig koncentreret smag af blomme. Drikkes ren som en dessertvin eller mixes med Champagne

Foxdenton Damson Plum 17,5%
Endnu en variation over den klassiske gin, denne gang mixet med lokale havreblommer samt engelsk sukker. Dette giver en flot, intens og let syrlig smag af blomme, og gør ginne perfekt til at drikke som dessertvin eller mixet i drinks eller mousserende vin.

Foxdenton Sloe 17,5%
Sloan eller Slåen som de hedder på dansk, er små syrlige bær fra Blackthorne blommeplanten. Når bærrene lægges i sukkerlage trækkes meget at syrligheden ud af bærrene, og når de efterfølgende mixes med gin, bliver det til en dejlig aromatisk drik, der enten kan drikkes ren, i stedet for portvin, mixet med Tonic eller mixet i mousserende vin.

Læs meget mere om Foxdenton, og se alle de andre varianter hos crt-spirits.dk >>