Cavecool – Et cool vinkøleskab til alle behov | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Cavecool – Et cool vinkøleskab til alle behov | Grilltips.dk

Cavecool – Et cool vinkøleskab til alle behov
Grilltips.dk

Hvis du har vin liggende, som ikke skal drikkes med det samme, er det vigtigt at vinen er opbevaret korrekt. Vin holder sig bedst, mørkt og ved stabil temperatur under 18 grader, derfor er et vinkøleskab en rigtig god løsning.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Bedste pris, og så er det flot!
Cavecool kombinere dansk design, med høj kvalitet og fair priser, så alle kan være med. Med Cavecool, får du et superflot vinkøleskab med sorte låger, mørkt glas, træhylder og et design der passer ind alle steder, uanset om skabet skal stå i køkkenet, i stuen, på kontoret eller i herreværelset. Udtrækshylder gør det nemt at overskue vinene i skabet, og der er ikke gået på kompromis med hverken pålidelighed eller funktionalitet, til trods for at priserne er yderst rimelige. Se det lækre design på Cavecool vinkøleskabe her >> 

Til de store og til de små
Cavecool vinkøleskabe produceres i alle størrelser, så de dækker alle behov. Hvis du er storforbruger eller samler kan du få skabe helt op til 220 flasker, og ønsker du bare at have lidt tempereret vin ved hånden i køkkenet, kan du købe skabe helt ned til 6-8 flasker, så der er størrelser for alle. Priserne starter omkring Kr. 1500,-

Hvad er den optimale temperatur til opbevaring af vin?
Det er egentligt ikke så vigtigt om temperaturen i dit vinkøleskab er 11 eller 18 grader, så længe temperaturen er stabil. Hvis vin skal opbevares i mange år, anbefales det at temperaturen indstilles på 11 eller 12 grader, og herefter holdes stabil. Dette kan Cavecool nemt løse, og dermed er din vin optimalt opbevaret, lige ind til den skal drikkes.

Vinkæleskab Cavecool

Cavecool passer ind alle steder…og ser bare lækkert ud