Smag på vinen – uden at åbne flasken! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Smag på vinen – uden at åbne flasken! | Grilltips.dk

Smag på vinen – uden at åbne flasken!
Grilltips.dk

Det lyder måske underligt, og nærmest umuligt, men nu er der kommet et system, der tillader dig at smage på dine dyre vine, uden at åbne flasken. Samtidig kan vinen gemmes igen bagefter…!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Coravin!
Hos vores mangeårige samarbejdspartner H.J.Hansen-vin.dk, kan du nu købe vin-systemet Coravin, der gør det muligt at tappe vin af en flaske, uden at fjerne proppen. Samtidig sikrer systemet, at den vin der er tilbage i flasken, kan holde sig i måneder eller år, efter det første glas er tappet. Dét er smart!

Nyd din Petrus eller Pingus over flere måneder.
Vi er sikkert mange, der har et par enkelte MEGET dyre vine liggende til en speciel lejlighed. Vi nænner ikke at åbne den, men mindre vi er mange gæster samlet om bordet, da vinen jo SKAL drikkes, når den først er åbnet. Med Coravin er dette fortid. Nu kan du drikke et enkelt glas af din dyre vin, og så vente et par måneder, før du tømmer flasken. Coravin giver med andre ord, mulighed for at få den ultimative vinnydelse, over længere tid.

Smart teknologi og ædelgas
Coravin fungerer på den måde, at en tynd nål trænger igennem proppen, hvorefter vinen kan tappes ud. Samtidig erstattes den tappede vin med ædelgassen argon, der sikre at der ikke kommer luft til vinen, og dermed også sikre at vinen bevarer sin udvikling og smag. Da argon er en ædelgas er der ikke noget at være bange for, da ædelgas ikke kan optages i kroppen, og derfor er helt harmløst mennesker.
Se udvalget af Coravin systemet her, og nyd din vin langsomt…>>