Forårsklargøring af haven – med en Husqvarna stangsav | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Forårsklargøring af haven – med en Husqvarna stangsav | Grilltips.dk

Forårsklargøring af haven – med en Husqvarna stangsav
Grilltips.dk

I disse uger er vi i fuld gang med beskæring af træer og buske i haven, så alt er klar til foråret og sommeren. Det er Sanne der beskærer og det går som en leg, takket være vores nye stangsav fra Husqvarna.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Bliv din egen anlægsgartner
Der er ingen tvivl om, at professionelle anlægsgartnere laver et fantastisk flot stykke arbejde, da de har det helt rigtige udstyr til alle typer beskæringsopgaver, men efter at vi har købt en Husqvarna stangsav, kan vi selv løse de fleste beskæringsopgaver i haven, i hvert fald op til 4-5 meters højde. Vi har brugt to weekender til at beskære alle vores træer og store buske, og det er gået helt fantastisk godt.

Batteridrevet og støjsvag
Stangsaven er en del af Husqvarnas batteridrevne serie der indeholder alt fra hækkeklippere, motorsave, til græstrimmere, løvblæsere, opriverer, plæneklippere mv. der alle kan benytte de samme typer batterier, dog i flere forskellige størrelser, alt efter hvor strømkrævende maskinen er. Vi kan bruge det samme batteri til stangsaven, som vi også benytter i vores kædesav, og det tager kun 1 time at lade batteriet fuldt op. På en fuld opladning kan vi beskære 2 store træer og to store buske, så der er virkelig lang arbejdstid i én opladning. Dertil kommer at de batteridrevne maskiner er dejligt støjsvage, hvilket er en stor fordel, både for os, og for vores naboer. Se hele Husqvarnas batteriserie her >>

Det holder hvad det lover
Vi har, i mange år, haft havemaskiner fra Husqvarna, og de er utroligt slidstærke. Vi har endnu ikke haft en defekt, selvom vi har 5 forskellige maskiner, som vi benytter flittigt, både sommer og vinter. Det er virkelig kram. Batterierne leverer stadig efter 4 år, og vi passer godt på grejet, smører kæder, renser sværdet og holder udstyret velplejet. På den måde har vi havemaskiner til 10 år eller mere, før noget skal skiftes ud, så selvom at Husqvarna ligger i den lidt mere pristunge ende af skalaen, er det til gengæld produkter du kan stole på i mange mange år, og dét er, for os, value for money!

Husqvarna stangsav

Her er Sanne i gang med at beskære i 3,5 meters højde, helt uden problemer