Endeavour Køkkengrej til den kræsne entusiast | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Endeavour Køkkengrej til den kræsne entusiast | Grilltips.dk

Endeavour – Køkkengrej til den kræsne mad-entusiast
Grilltips.dk

Endeavour knivserien er udviklet af den danske tv-kok og gastronomisk debattør Nikolaj Kirk sammen med Michelin-kokken Mikkel Maarbjerg der er højt respekteret i den danske gastronomi. Sammen driver Kirk og Maarbjerg det kulinariske studie, KIRK+MAARBJERG.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Skandinavisk design til rimelige priser
Missionen for KIRK+MAARBJERG var at skabe køkkenredskaber, herunder knive, der tager udgangspunkt i skandinavisk design og krav til kvalitet, uden at blive urimeligt dyre. Denne mission er lykkedes rigtig flot, og i dag finder man KIRK+MAARBJERG produkter i rigtig mange danske køkkener, både hos private, men også hos nogen af landets mest kendte kokke som Theis Brydegaard, Bo Bech, Morten Schou og Bernard Chesneau.

Kvalitet efter gammel Japansk tradition
Knivene er fremstillet efter traditionel japansk damasceringsteknik, hvor stålet valses, lægges sammen og valses igen. På den måde presses stålet sammen i lag, hvilket gør at det bliver utroligt stærkt og knivene holde sig skarpe længe. Samtidig giver det knivene et helt unikt look, hvor ikke to knive er helt ens. Endeavour knivene består af i alt 67 lag Damascus stål.

Perfekt til grillkokken
Hos Grilltips.dk har både Endeavour knivblok og knive gjort sit indtog i grillkøkkenet, og har været med til at højne kvaliteten af det arbejde jeg laver. Knivene er vanvittigt skarpe, nemme at holde skarpe, de ligger godt i hånden og så tåler de at blive brugt, både inde og ude. Kvaliteten er helt i top, og når man har nogle ordentligt knive at arbejde med, bliver resultatet i sidste ende meget bedre. Jeg er stolt over at kunne sige at jeg bruger KIRK+MAARBJERG i mit grillkøkken, og vil anbefale dig at gøre det samme.

Ikke kun til Michelin-kokke
Knivblok og knive fra KIRK+MAARBJERG kan købes i blandt andre Bahne og på Coop.dk, i et hav af køkken-udstyrsforretninger, samt på KIRK+MAARBJERG egen shop Endeauvorshopping.dk – Kig forbi og bliv inspireret af de super lækre knive fra Endeavour-serien.

Knive fra Endeauvor til grill køkkenet

De to stiftere af KIRK+MAABJERG der har skabt Endeauvor knivene