Magimix 5200XL foodprocessor - Verdensklasse! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Magimix 5200XL foodprocessor - Verdensklasse! | Grilltips.dk

Magimix 5200XL foodprocessor – et must I køkkenet
Grilltips.dk

Når man elsker at lave mad, er det også vigtigt at arbejde med det rigtige grej, som kan holde til belastningen i et køkken, og som er alsidig nok til at løse de udfordringer du møder i madlavningen. Derfor er denne Magimix 5200XL foodprocessor genial på alle måder.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Sponsoreret indlæg – Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med bentbrandt.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra bentbrandt.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!

Køkkenmaskine ved grillen?
Selvom jeg hovedsaligt tilberede mine opskrifter ved grillen, kan jeg på ingen måde undvære hjælpemidler, som køkkenmaskiner, knive, skåle og andet køkkengrej. Madlavning har ofte flere stadier, og i forberedelsen bruger jeg ofte min foodprocessor, Magimix 5200XL som jeg har fundet på Bentbrandt.dk. Se Magimix 5200XL på Bentbrandt.dk her >>

Foodprocessor og køkkenmaskine

Her står maskinen i mit køkken, hvor jeg skal til at lave pizzasauce

Store krav, blev indfriet!
Min gamle foodprocessor gik i stykker, og jeg gik på jagt efter en stærk, robust og alsidig køkkenmaskine, der kunne løse flere opgaver og dermed spare plads i køkkenskabet, og det kan denne foodprocessor, som jeg fandt på bentbrandt.dk.

Den bliver nu flittigt brugt til både pizzadej, pizza- og pastasauce, til coleslaw, til barbecuesaucer, pesto, salsa og vinaigrette. Desuden bruger jeg den til is, marengs og flødeskum og til at hakke nødder, krydderurter og krokant. Med andre ord, den kan alt hvad jeg forventer af en foodprocessor, og så er den hamrende stabil, støjsvag og effektiv.

Dertil kommer at den har en indbygget sikkerhedsmekanisme, der sikre at man ikke får fingrene i maskinen mens den kører, det er meget betryggende.

Masser af tilbehør
Sammen med foodprocessoren får du 3 størrelser skåle og en kasse med masser af tilbehør som metalkniv, æltekniv, piskeris, rivejern og snittejern. Alt dette tilbehør, er fremstillet i slidstærke materialer der er nemme at rengøre efter brug.

Se flere køkkenmaskiner fra bentbrandt.dk her >>

Tekniske specifikationer
Kapacitet: Maks. 1.7 kg tærtedej.
Mål: B 220 x D 250 x H 460 mm.
El: 230 Volt. 1,1 kW.

Lækker foodprocessor

Kassen med ekstra tilbehør der følger med sammen med MagiMix 5200XL