Få Danmarks smukkeste græsplæne, nemt! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Få Danmarks smukkeste græsplæne, nemt! | Grilltips.dk

Få Danmarks smukkeste græsplæne, nemt!
Grilltips.dk

På Grilltips.dk skriver jeg mest om mad, tilbehør og vin, men jeg er også en flittig havemand der dyrker sine egne grønsager, chili og krydderurter, så haven er vigtig for mig i mit arbejde med Grilltips.dk, og den skal være pæn!

Jeg har, i mange år, kæmpet med mos i græsplænen, og jeg hader det store stykke arbejde der ligger i at trimme plænen og samle flere trailer-læs med mos, for at kunne få en flot græsplæne. Jeg luftede for nyligt mine frustrationer for min far, og han fortalte om et vidundermiddel, der næsten lød for godt til at være sandt.

Min far har i mange år været aktiv golfspiller, og han fortalte mig om et produkt der går under kælenavnet ”greenkeeperens hemmelighed”. Dette navn dækker over et plejeprodukt til græsset på golfbaner, som dræber mos og gøder græsset, så det bliver superflot. Min far havde prøvet det, naboen havde prøvet det, og begge havde fået helt fantastiske resultater. ”Dét må jeg prøve” tænkte jeg.

Efter en smule research fandt jeg frem til producenten der hedder Bio Nutria Danmark, og jeg fandt deres hjemmesiden og webshop www.bionutria.dk hvor jeg kunne bestille produkterne. Det viste sig at Bio Nutria også laver en fremragende væksthusgødning til nytte og prydplanter, og da jeg kunne købe både plæne og væksthus produkterne i én samlet pakke, slog jeg til. Kr. 459,- for hele molevitten, og så er der oven i købet nok til HELE året, og måske starten af næste år. Dét er en god pris. Se Bio Nutria pakken her>> 

Produkterne ankom med posten dagen efter, og jeg læste brugsanvisningen. Her stod der, at jeg kunne forvente at min græsplæne blev flot grøn, bare en time efter at jeg havde vandet den med plæneprodukterne, og jeg må indrømme at jeg var skeptisk…..

Jeg blandede de to produkter, der udgør plæneplejen, i den medsendte sprøjtedunk, og vandede hele min plæne grundigt. Der skulle en genopfyldning til under vejs, og allerede mens jeg blandet anden portion, synes jeg at min plæne var begyndt at se lidt friskere ud. Dette var intet imod, hvordan så ud efter et par timer. Plænen var blevet flot højgrøn, og jeg må indrømme, jeg måtte gå ud og kigge et par gange, for at være sikker på at det ikke bare var indbildning…men det var det ikke.

Siden denne vanding af min plæne, er mosset begyndt at dø, græsset vokser hurtigt og flot og plænen ser sundere ud, end den har gjort i mange år. Når mosset dør, og græsset samtidig trives, kvæler græsset det resterende mos, og sikre at det ikke kommer igen.

Jeg begyndte også at vande min chiliplanter med væksthusgødningen, hvilket fik dem til at EKSPLODERE af vækst. Jeg undlod med vilje at vande én af planterne, og den er i dag kun halvt så stor som dem jeg vandede med væksthusgødningen. Med andre ord, dette produkt virker også fremragende.

Når jeg ser produkter der virker så godt og effektivt som Bio Nutria gør, kan jeg ikke lade være med at dele oplevelsen med jer andre. Jeg håber at I finder denne anbefaling nyttig, og jeg udfordrer jeg til at prøve Bio Nutria, og sende mig et billede af jeres ”Før” og ”Efter” græsplæne.