Er din vinkælder for varm? Aircold har løsningen | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Er din vinkælder for varm? Aircold har løsningen | Grilltips.dk

Er din vinkælder for varm? Aircold har løsningen
Grilltips.dk

Vin er den del af den danske “hygge” og vi er mange der elsker et godt glas vin. Vi er også mange der samler på vin og kan lide at have god vin liggende i kælderen til en festlig lejlighed, men kan vinen holde sig…?

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

At opbevarer vin kan virke som en kunstart, og der mange faktorer man skal være opmærksom på. Vinen skal ligge mørkt, ved konstant temperatur, optimalt mellem 10 og 12 grader, samtidig med at luftfugtigheden skal ligge mellem 55-75%. Disse 3 faktorer er de vigtigste, men de kan være svære at styre i en kælder eller i et udhus.

Aircold har løsningen – også uden ude-del.
Den danske virksomhed Aircold tilbyder løsninger til køling af vinkældre, i mange forskellige udformninger og typer. Der er de traditionelle køleanlæg, der kræver at man har en stor køleenhed stående udenfor, men Aircold tilbyder også en genial løsning, hvor køleanlægget ikke kræver en stor og skæmmende ude-del.

Technibel Reve DCI – uden ude-del
Dette anlæg er optimalt, hvis du har en kælder eller et isoleret arbejdsrum, hvor du vil opbevarer din vin, men ikke har mulighed for at opsætte en stor ude-del udenfor. Anlægget kan monteres i vinkælderen, med udblæsning til et tilstødende rum, og dermed blæse varme ind i dette rum. På den måde holdes vinkælderen kold, mens overskudsvarmen fra anlægget blæses ind i et tilstødende rum. Det er en genial løsning, og anlægget er blevet utroligt populært blandt vin-entusiaster over hele verden. Se meget mere om anlægget her >>

Konstant temperatur og luftfugtighed
Med anlægget Technibel Reve DCI fra Aircold kan du nu holde din vinkælder eller udhus ved konstant temperatur, mellem 10 og 20 grader, og samtidig opretholde en sund luftfugtighed.

Super service
Jeg har nu haft mit anlæg i et stykke tid, og selv ved det mindste spørgsmål får jeg en fremragende service fra Aircold, og hvis behovet for service på selve anlægget opstår, står der en montør i løbet af kort tid, det er meget betrykkende når man har behov for at holde vinkælderen ved den rette temperatur HELE tiden.

Kæmpe stort udvalg
Kig forbi Aircold.dk og se det store udvalg i køleanlæg til ethvert brug, både til vinkælder (med og uden ude-del) samt til alle andre tænkelige køle og varmebehov, både private og til industri. Besøg Aircold.dk her >>

Vinkælder udstyr fra Aircold

Anlægget monteret i en vinkælder, hvor temperaturen nu er konstant 12 grader.

På billedet ser du det fantastiske anlæg fra Aircold samt vinkæderudstyr fra Wineandbarrels.com