GrowCamp – Den smarte og sunde køkkenhave | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

GrowCamp – Den smarte og sunde køkkenhave | Grilltips.dk

GrowCamp – Den smarte og sunde køkkenhave
Grilltips.dk

Man skulle tro at GrowCamp var opfundet for 100 år siden, men det var faktisk en verdensnyhed, da den for første gang blev udstillet i England i 2009. Siden har GrowCamp gået sin sejrsgang, og i 2015 kom der en helt nye serie på markedet, hvilket udbyggede funktionsmulighederne endnu mere.

En ny måde at dyrke på
Mange af os har prøvet at dyrke grønsager, for at opdage at snegle og insekter spiste det meste, eller ganske enkelt ødelagde planterne. Denne frustration havde Dorthe Rasmussen også, men hun besluttede sig for at gøre noget ved det. Hun fik fat i nogle materialer og begyndte at eksperimentere med mulighederne for at skabe en løsning, hvor man kunne dyrke nyttehave, uden brug af gift, og på meget lidt plads. På den måde blev GrowCamp født.

Se udvalget af lækre GrowCamps her >>

Nu med selvvanding og meget mere
Siden lanceringen i 2009 har Dorthe ikke siddet stille. Der er blevet produktudviklet, forbedret og tilføjet til porteføljen, så GrowCamp i dag har et bredt sortiment der appellere til have-entusiaster i alle størrelser og med mange forskellige behov. Lige fra Urban Gardening på altanen, til villahaven og sommerhuset, så har GrowCamp løsningen. Det nyeste er selvvanding, der betyder at nyttehaven ikke tørre ud når sommeren er på sit højeste, og det giver ro i sjælen at vide, at man ikke skal være over sin nyttehave hver eneste dag.

Grilltips.dk nyttehaven
På Grilltips.dk har vi allerede opsat vores første GrowCamps, og venter nu bare på at temperaturen skal snige sig over 10 grader, så der kan blive plantet Timian, Rosmarin, Kørvel, Bredbladet persille, Mynte og Purløg i den ligge GrowCamp, og Tomater (både blomme, cherry og bøf), agurker og aubergine i den store. Disse krydderurter og grønsager sommer til at spille en vigtig rolle i den mad som tilberedes i vores grill-køkken i 2017, og vi glæder os meget til at se resultatet af denne geniale løsning til en sund køkkenhave, uden gift, fri for insekter og snegle, og med potentiale som et stort dyrt drivhus.

GrowCamp køkken og nyttehave

GrowCamp holder insekterne ude, og du kan dyrke grønsager uden brug af gift