Køb havemøbler om vinteren og spar kassen! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Køb havemøbler om vinteren og spar kassen! | Grilltips.dk

Køb havemøbler om vinteren og spar kassen!
Grilltips.dk

Normalt forbinder man havemøbler med sol og sommer, men hvorfor betale fuld pris midt i højsæsonen hvis man kan købe havemøbler til halv pris uden for sommermånederne. Læs her de bedste tips til billige havemøbler.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Havemøbler er blevet big business, og der sælges havemøbler som aldrig før. Der er også kommet et meget større udvalg på markedet, og derfor er mulighederne også større for at indrettet sig med havemøbler i haven, på altanen og på terrassen.

Havemøbler udsalg

Prisen falder og stiger
Når du skal købe et loungesæt er der mange penge at spare hvis du ser dig for. I de store byggemarkeder og supermarkeder er prisen ofte vanvittig høj i højsæsonen og så er der udsalg hver anden uge, men prisen er stadig høj, og inden sommeren er gået er der udsolgt, så der kan blive plads til julevarer i stedet, derfor er det sjældent muligt at købe de lækreste modeller. Derfor er der ofte kun de kedelige modeller tilbage i efteråret.

Online er prisen meget bedre
Hvis du vil spare rigtig mange penge på havemøbler skal du kigge online, og her vil jeg anbefale coolshop.dk her er udvalget stort, også om vinteren og der er MANGE penge at spare. Du vil opleve at havemøbler kan være nedsat med helt op til 70% og da den vejledende udsalgspris i forvejen er yderst fornuftig, kan du virkelig gøre et kup!

Se udvalget af havemøbler på coolshop her >>

Køb ikke havemøbler på udenlandske webshops
Pas på med at shoppe havemøbler, terrassevarmere, solvogne mv. på webshops fra udlandet. Det kan blive et problem hvis du får brug for din garanti eller returret. Det kan være vanvittigt dyrt at skulle sende en havestol til Letland hvis den er gået i stykker, og det kan være meget besværligt at få sine penge tilbage ved en reklamation. Køb derfor dine havemøbler i Danmark, så du er sikret høj service og ordentlig garanti. Check butikken på Trustpilot før du handler.

Dæk bare havemøblerne over
De fleste havemøbler er i dag udført i det vejrbestandige materiale Polyrattan, og det kan varmt anbefales at vælge havemøbler i dette materiale hvis de skal stå udendørs hele året. Polyrattan er meget vejrbestandigt, og når sommeren går på hæld, dækkes havemøblerne bare over med plastik, og så kan de stå ude hele vinteren. Når foråret så melder sin ankomst, trækkes plastikken af, og havemøblerne er klar til brug igen. Desuden er Polyrattan nemt at rengøre med en sæbeklud, så det er et ideelt materiale til havemøbler.

Plej dine havemøbler af træ
Hvis du har købt havemøbler af træ, følger der ofte en manual med, som fortæller dig hvordan du passer bedst muligt på møblerne. Et godt tip er altid at vaske møblerne af med en sæbeklud og tørre efter med en tær klud. Hvis du sætter dine træ-havemøbler i et skue, en garage eller en udestue om vinteren, skal vi sikre at der ikke er for fugtigt, da træmøblerne ikke altid tåler den lange, fugtigt påvirkning. Du ofte behandle træ-havemøbler med møbel-olie så de bedre kan modstå vinterens kulde og fugt.

Sponsoreret indlæg – Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med coolshop.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra coolshop.dk