Grill med bedre samvittighed – med bioLPG gas | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grill med bedre samvittighed – med bioLPG gas | Grilltips.dk

Grill med bedre samvittighed – med BioLPG gas
Grilltips.dk

Hvis du ejer en gasgrill, kan du være med til at skåne miljøet for den skadelige CO2, ved at benytte en gas der er så miljøvenlig som mulig, Primagaz har lanceret et produkt, der reducerer udledningen af CO2 med over 15%, så nu har du muligheden for at springe med på bølgen og deltage i den grønne omstilling med bioLPG.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Gas er gas
Jeg har testet et nyt gas-produkt fra Primagaz. Produktet hedder BioLPG. LPG står for Liquefied Petroleum Gas og er bare standard-betegnelsen for flydende gas under tryk, så det er ordet BIO der er nyt og interessant. BIO betyder, at 20% af gassen er produceret på vegetabilske olier og restolier fra fødevareindustrien, et produkt der tidligere bare gik tabt i produktionen. Nu kan Primagaz, sammen med deres finske samarbejdspartner NESTE, udvinde gassen og dermed skabe et mere miljøvenligt og grønt produkt.

Læs mere om Primagaz BioLPG gas her >>

Det er godt for miljøet og samvittigheden
Vi har alle et ansvar for at passe på vores miljø, og uanset om vi bruger gas til at grille eller om vi bruger gas til terrassevarmeren, ukrudtsbrænderen eller i campingvognen, har vi et medansvar, og det kan vi tage med BioLPG. BioLPG udleder ca. 77 procent mindre CO2 end traditionel gas, og med 20 procent i gasflasken sænker man CO2 udledning med op mod 15,4 procent, hvis man skifter til gasflasker med BioLPG. Dét er altså værd at tage med.

Kan det lugtes, kan det smages?
Det ganske korte svar er NEJ. Jeg har nu brugt to flasker BioLPG, og der er absolut ingen forskel, hverken på smagen i maden eller på lugten ved grillen. Så der burde ikke være nogen undskyldninger. Prisen er desuden den samme jeg plejer at betale for en 10 kg gasflaske, og opfyldning, så den ligger lige til højrebenet. Hop med på vognen, og grill med lidt bedre samvittighed. BioLPG kan købes hos Primagaz forhandlere rundt omkring i landet, find nærmeste forhandler her >>

Dette er et sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med Primagaz om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra Primagaz. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!