Drømmer du om en vinkælder? Indret den selv | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Drømmer du om en vinkælder? Indret den selv | Grilltips.dk

Drømmer du om en vinkælder?
Grilltips.dk

En vinkælder er vist en drøm for alle der holder af god vin. Mange huse og lejligheder er ikke ligefrem indrettet med en kælderplads eller en rum der egner sig til opbevaring af vin, men det kan du selv gøre noget ved. Indret din egen vinkælder, eller drop alt bøvlet og køb et vinkøleskab.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Der er altid plads til lidt vin
Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan du have en dejlig ”vinkælder” og dermed opbevare din vin korrekt, hvilket forlænger vinen levetid markant. Jeg startede, for nogle år siden, med indrettet en større vinkælder i vores hus, og inventaret fandt jeg hos det nordsjællandske firma Wineandbarrels.com der har hovedkontor i Hillerød. Jeg besøgte deres flotte showroom, og var fuldstændig solgt, wow der var meget fedt at vælge imellem. Reolsystemer i alle tænkelige designs og udformninger, og et smart online system der gjorde det muligt for mig at indrette mit tomme kælderrum ”virtuelt”, så jeg kunne se hvad jeg havde brug for, og hvordan det ville komme til at se ud. Kælderen blev indrettet, og jeg opsatte en eksternt køleanlæg som kunne holde kælderen ved den rette temperatur på 13 grader, året rundt.

Se udvalget hos Wineandbarrels.com her >> 

Pladsen blev trang
Efter nogle år, begyndte vi at mangle plads i vores hus, og efter lange seriøse forhandlinger, måtte jeg give afkald på det store rum i kælderen, som rummede min vinkælder. Jeg kunne få et mindre rum, et andet sted i kælderen, og det ville jeg så indrette forfra, og jeg reducerede min vinsamling en smule. Jeg tog endnu engang kontakt til Wineandbarrels.com og besøgt deres showroom igen, denne gang på udkig efter vinkøleskabe. Serien PEVINO vagte min interesse, af flere årsager. Først og fremmest var skabene utroligt smukke, stilrene og lækre og så er de designet i Danmark, hvilket jeg fandt ekstra cool, sådan et skab måtte jeg bare eje til min vin. Det viste sig hurtigt at ét skab ikke var nok, og efter lidt forhandling blev der lagt en bestilling på hele 3 skabe, to store og et lille. Nu kunne jeg atter indrette vinkælder i mit hus, også selvom jeg ikke længere havde det perfekte rum til det.

Der er altid plads til et vinkøleskab
Om nogle år, skal jeg sikkert til at flytte om igen, da vi hele tiden mangler plads i vores hus, men vinkøleskabene kan gudskelov flyttes rundt i huset efter behov, og jeg kan derfor trygt beholde min vinsamling, og nyde mine vine når jeg har lyst. Uanset om du har en lille lejlighed på 50kvm eller om du har et hus på 300kvm, kan der altid findes plads til korrekt opbevaring af vin, og du behøver ikke at gå på kompromis, hvis du besøger Wineandbarrels.com. Det er mit indtryk at kvaliteten altid er i top, og så får man altså verdens venligste ekspedition og rådgivning, hver eneste gang.

Vinkøleskab til grillvin

Her er Jakob fra Wineandbarrels.com i sit showroom

Dette er et sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med Wineandbarrels.com om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra Wineandbarrels.com. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!