Grillvine Percheron til efteråret ved grillen | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Grillvine Percheron til efteråret ved grillen | Grilltips.dk

Grillvine fra Percheron – Perfekt til efteråret ved grillen
Grilltips.dk

Det sydafrikanske vinfirma Boutinot, er et internationalt vinfirma, som arbejder med mere end 150 vinhuse og winemakers rundt omkring i verden, både i Frankrig, Italien, Spanien og som i dette tilfælde Sydafrika. Begge vine er velegnede til mad fra grill, og kan drikkes til de fleste retter.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Percheron Shiraz/Mourvedre 2021 – Grill og efterårsvin
Vinen er fremstillet på 70% Shiraz og 30% Mourvedre, dog så gæres der en lille smule Viognier-drue sammen med Shiraz’en, før den endelige blanding med Mourvèdre.

Køb vinene hos H.J. Hansen Vin og i alle Vinspecialisten forretninger >>

Vinen er flot, mørk og har tydelige noter af mørke bær, chokolade og krydderier, der alle sammen passer rigtig godt ind med mad fra grill, og ikke mindst de mørke tider i efteråret eller foråret, hvor en god, kraftig og fyldig vin varmer lidt mere. Vinen holder 14,5% alkohol, så der er knald på, men det er flot afstemt, og du får en flot, blød og rund vin i glasset

Percheron Chenin/Viognier 2021 – Hvid grillvin til det meste
Denne fremragende sydafrikanske hvidvin er fremstillet på druerne Chenin Blanc og Viognier. Sammensætningen af de to druer er god, da Viognier blødgør den friske syre fra Chenin-druen.

Dermed bliver vinen frisk, men stadig med en fylde og fedme, der gør den rigtig velegnet til de fleste grillretter, både forretter med fisk og skaldyr, samt hovedretter med krydret kød og hvidløg. Det er en rigtig god allround hvidvin, der kan drikkes til det meste!