Grüner Veltliner 2017 - Dominique Stagård | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Grüner Veltliner 2017 - Dominique Stagård | Grilltips.dk

Grüner Veltliner Urban 2017 – Dominique Stagård
Søren (Grilltips)

Hvidvin fra Østrig er kendt for sin høje kvalitet, men kan samtidig være svær at opdrive, da efterspørgslen efter Østrigsk hvidvin er meget stor, mens produktionen er mindre, end for eksempel i Tyskland. Denne Grüner Veltliner fra Dominique Stagård er virkelig fremragende

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

En smuk beliggenhed med gode marker?
Lesehof Stagård er et mindre østrigsk vinhus i regionen Kremstal, der ligger ca. 200 km vest for storbyen Wien. På de stejle marker, tæt ved Donau-floden, hersker primært druesorterne Grüner Veltliner- og Riesling druen, der begge er klassiske druer i Østrigsk vinproduktion.

Køb den lækre Grüner Veltliner Urban 2017 her >>

En dejlig frisk og indbydende vin
Når vinen er i glasset, fornemmes straks noter af æble, modne pærer samt frisk hint af citrus og mineraler. Når du smager vinen, bliver du overrasket over den friske smag, kombineret med en skøn frugtsyre, der gør vinen både læskende og yderst velafbalanceret. Der er også et lille moment af sødme, der runder smagen fint af, og dermed gør vinen drikkelig for rigtig mange mennesker, der ikke bryder sig om knastør hvidvin.

Det er en rigtig grill-hvidvin der passer perfekt til retter med lyst kød, som kylling, fisk og skaldyr samt salater med kød.