Husqvarna – Forkælelse til hus og have | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Husqvarna – Forkælelse til hus og have | Grilltips.dk

Husqvarna – Forkælelse til hus og have
Grilltips.dk

Når man taler havemaskiner, plæneklippere, buskryddere, kædesave og robotplæneklippere, kan man ikke komme uden om det svenske mærke Husqvarna. Det er en virksomhed der har produceret husholdnings- og havemaskiner længere end nogen anden.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Dét kan man kalde erfaring
Når Husqvarna siger at de har mange års erfaring, mener de det. Husqvarna AB med hovedsæde i Husqvarna i Småland, blev etableret i 1689 og har igennem århundrede produceret en bred vifte af industri og konsumprodukter som blandt andre våben, motorcykler, knallerter, cykler, køkkenmaskiner, symaskiner og havemaskiner. Husqvarna AB var fra 1977 til 2006 ejet af Electrolux men er nu atter en selvstændig virksomhed, noteret på børsen i Stockholm.

Når haven skal forkæles
Husqvarna har i mange år været synonym med præcision og høj kvalitet, uanset om man taler plæneklipper, kædesav, havetraktor, hækkeklipper eller senest robotplæneklipper. De mange års erfaring og produktudvikling giver nogle meget robuste og gennemtestede produkter, der tåler at blive brugt igen og igen. Derfor er Husqvarna altid et sikkert valg i haven.

Spar tid på havearbejde
Hvis du har en græsplæne, er græsslåning altid en byrde, der kræver tid. Når man ser på tiden der bruges, ofte i weekenden, er prisen for en robotplæneklipper givet godt ud. Der produceres robotplæneklippere i flere størrelser og modeller, så de passer til både store og små plæner, men vigtigst af alt er, at de klare det tunge arbejde med plæneklipning for dig. Så kan du bruge weekenderne på noget mere meningsfyldt, mens din græsplæne altid ser nyklippet ud, og virkelig ér grønnere på din side af hækken.

Udvalget er stort
Når man kigger forbi Husqvarnas website, bliver man overrasket over det store udvalg, der dækker både maskiner til privat brug og maskiner til erhvervsmæssig brug. Udvalget strækker sig over plæneklippere, både klassiske og robotter, over græs og hæk trimning og rydning, til snerydder, kædesave og højtryksrensere mf. Du kan se hele udvalget, og blive forelsket i din kommende havemaskine fra Husqvarna på hjemmesiden https://www.husqvarna.com/dk/