Husqvarna højtryksrenser – En overraskelse | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Husqvarna højtryksrenser – En overraskelse | Grilltips.dk

Husqvarna højtryksrenser – En overraskende oplevelse
Grilltips.dk

Jeg har tidligere ejet højtryksrensere, men har aldrig været helt tilfreds. Ofte mangler der styrke, specielt når jeg skal have renset min indkørsel og mine mange terrasser, der med årene anløber, får stenpest, ukrudt og alger.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Et power house af en højtryksrenser
I forbindelse med renovationen af mine tre terrasser, var det nødvendigt at finde noget grej der kunne løse opgaven. Jeg surfede længe på Internettet, læste anmeldelser, og hurtigt gik det op for mig, at de mest solgte mærker, bestemt ikke fik de bedste anmeldelser, men det gjorde til gengæld Husqvarna. Der var flere modeller i Husqvarnas program, og de fik faktisk alle rosende ord med på vejen. Jeg valgte at gå all-in, men den største model.

Jeg testede den nye PW460 højtryksrenser, og var fuldstændigt solgt. Wow der er knald på, og resultatet talte for sig selv. Se Husqvarna PW460 her >>

grillterrasse med renser

Her er der lige kommet fugesand på de rensede sten


Stenpest, alger, snavs og ukrudt.

Da jeg startede med af afrense den første af mine 3 terrasser, var den mildest grim og overbegroet med alt muligt, lige fra den sejlivede stenpest, til ukrudt og snavs. Jeg satte Husqvarnas terrasserenser hoved på slangen til højtryksrenseren, og vupti, så blev stenene HELT rene….selv ukrudtet mellem stenene kom med op, og efter kun 15 minutter var stenene som nye at se på. Der skulle nyt sand i fugerne, og her valgte jeg noget fuge sand, der samtidig holder ukrudt nede, og efter at have fejet dette på, så terrassen ud som nyanlagt. Flere af mine naboer kommenterede endda dette. ”Hold da op, hvornår har du fået lagt din terrasse om”, hvortil jeg bare kunne svare ”Den er bliv blevet renset”.

Jamen det kommer jo bare tilbage igen
Jeg er godt klar over, at en højtryksrenser kan ødelægge overfladen på sten og fliser, men med den rette efterbehandling, holder stenene lige så godt som før. Jeg benytter Borup Fliseimprægnering beregnet til udendørs overflader af cement/beton, teglsten, stuk eller andre sugende overflade. Det sikre mod vandindtrængning og holder i op til 5 år, alt efter hvor meget du går på overfladen. Det er giftfrit og er ikke skadeligt for husdyr eller planter.

Penge ud ad vinduet
De sidste to højtryksrensere som jeg har ejet, som har været online- og supermarkeds køb, har jeg ikke været tilfreds med. Jeg har manglet tryk og er løbet ind i hurtige problemer med slid, utætheder og halv dyre reparationer. Kvaliteten har bare ikke levet op til forventningerne, men prisen har naturligvis også været i bund. I længden har jeg bare været ufatteligt træt af den lave kvalitet, men det ændrede sig brat, da jeg fik den nye Husqvarna PW460 mellem hænderne. Jeg er nu en meget tilfreds Husqvarna ejer. Prisen er godt nok højere end jeg tidligere har betalt for en højtryksrenser, men med PW460 har jeg fået en maskine, der er stærk, robust, der kan holde i mange flere år og løse mange flere opgaver, så prisen er bestemt ikke urimlig, tværtimod.

Grillterrasse renset med Husqvarne

Her er terrassen efter der er kommet havemøbler på