Urban Ministegepander – Til den lille sult | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Urban Ministegepander – Til den lille sult | Grilltips.dk

Urban Ministegepander – Til den lille sult
Grilltips.dk

Min samarbejdspartner Bentbrandt.dk sælger en bred vifte af skønne produkter til køkken- og madlavning, og her vil jeg slå et slag for deres smarte Urban Minestegepander, der desuden kan sættes på en bordskåner, med magnet, så den ikke slipper panden igen!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Sponsoreret indlæg – Selvom jeg samarbejder med Bentbrandt.dk, og derfor skal anføre at dette er et ”Sponsoreret indlæg” står jeg 100% inde for de varer jeg anbefaler, og hvis jeg modtager et produkt eller en varer jeg ikke kan lide, eller som ikke har den høje kvalitet jeg forventer, bliver produktet ikke omtalt og anbefalet af mig! Så du kan roligt have tillid til at dét jeg siger og dét jeg anbefaler, ér godt og værd at prøve.

Urban Ministegepander i støbejern
Disse små stegepander måler fra 10 centimeter i diameter til 20 og er fremstillet af støbejern. De er perfekte til morgenmaden på grill, hvor man starter med at stege lidt bacon, smider et æg på, og topper op med Baked Beans til sidst. De kan også bruges til en lækker frokost på grillen, hvor man bager en lækker grønsagstærte i panderne, topper med friskhakket purløg eller rødløg, og endelig kan panderne bruges til en lækker side-dish til aftensmaden, der kunne bestå af ristede svampe med portvin, piskefløde, oksefond og drysset med brødcroutoner og friskhakket persille.

Flot og rustik servering
Panderne er også ideel til en flot servering ved bordet, hvor hele måltidet anrettes flot i panderne. Panderne kan være forvarmede, så hovedretten holder sig varm længere, og det er kun fantasien der sætter grænser for brugen af panderne.

Køb Urban ministegepander her >>