Stegepander til grillen – De er uopslidelige | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Stegepander til grillen – De er uopslidelige | Grilltips.dk

Stegepander til grillen – De er uopslidelige
Grilltips.dk

Jeg kan rigtig godt lidt at have en stegepande ved hånden når jeg griller. Både til at svitse bacon på, men også når der skal laves ratatouille, pandekager, æggekage eller når der skal sauteres. Jernpander kan være svære at finde, og til en ordentlig pris, men det har Bentbrand.dk lavet om på!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Stegepander i jern
Mærket De Buyer er ensbetydende med excellent kvalitet fra Frankrig. Stegepanderne er udført i stål, og er dermed helt fri for kemikalier. Hver gang man har brugt stegepanden, efterbehandles den med bivoks, for at undgå at panden ruster. Denne behandling giver samtidig panden en effektiv non-stick overflade, der er super dejlig at arbejde med. Rengøring foregår bare i meget varmt vand, hvorefter bivoks påføres igen.

Se hele udvalget af De Buyer stegepander hos bentbrandt.dk her >> 

Til alle formål
Jeg bruger mine De Buyer stegepander til forskellige formål. Jeg bruger pandekagepanden til små omeletter, til bruning af pinjekerner og andre nødder og naturligvis til pandekager. Den store stegepande (Ø28 cm) bruger jeg til alle typer panderetter, ratatouille, bacontern og alt det andet, der lige skal en tur på panden, mens kødet griller i grillen.

Gå aldrig ned på standart grej
Selvom man burde kunne tilberede alt på en god grill, er en stegepande stadig uundværlig ved grillen, hvis du spørger mig. Panden opfylder et behov som grillen kan have svært ved at opfylde, og så er det bare fedt at der findes stegepander der tåler den hårdhændede behandling på grillen, og som samtidig er til at købe for penge.

Bonus info
De Buyer stegepander kan bruges på alle varmekilder, også induktion.

Dette er et sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med bentbrandt.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra bentbrandt.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!