Havemøbler - Hvordan vælger man de rigtige? | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Havemøbler - Hvordan vælger man de rigtige? | Grilltips.dk

Havemøbler – Hvordan vælger man de rigtige møbler
Grilltips.dk

Havemøbler er en stor del af vores udendørs hygge om sommeren, og vi er ude, som aldrig før. Derfor er valget af havemøbler også utroligt vigtigt, og det samme er valget af indretningsartikler og anden pynt

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Der er mange stilarter og designs
Når man skal vælge havemøbler, kan man næsten helt miste pusten over det store udvalg. I Danmark er vi eksperter i at hygge ude, på terrassen, i haven, i sommerhuset, på altanen, på stranden og i parker, og derfor skal der også gøres nogle overvejelser når man vælger havemøbler.

Se et kæmpe udvalg af lækre havemøbler og indretningsartikler hos Jacobsen Møbler >>

Hvor skal møblerne stå, og hvor mange pladser er der brug for
Det er meget normalt, at man enten får købt et for lille havebord eller et for stort, for hvor mange mennesker forventer man egentlig at have på besøg, og skal alle kunne sidde ude? Derfor er det en god idé at have besluttet sig, inden man besøger forhandleren, så man ikke ender med et impulskøb. Samtidig er det en god idé at beslutte om havemøblerne skal stå permanent, et bestemt sted, eller om man har behov for at flytte dem rundt i f.eks. haven. Nogle haveborde er meget tunge (med stenplader) og disse er svære at flytte rundt på.

Skal havemøblerne stå overdækket – Vejret har stor betydning
Det er vigtigt at købe havemøbler efter, hvor de skal stå, og om de kan dækkes til om vinteren, eller sættes i et skur eller en garage. Nogle typer havemøbler kan tåle, stort set alt slags vejr, mens andre er plejekrævende, og derfor skal passes bedre på. Dette er også en vigtig faktor når man skal vælge havemøbler.

Hynder, duge, lanterner og indretning
Mange, specielt mænd, tænker bare ”Vi skal have nogle praktiske havemøbler” hvor mange kvinder tænker ”det skal også se pænt og hyggeligt ud”. Derfor er det vigtigt at man giver hinanden plads, når der skal vælges havemøbler, og når ”hyggen” skal indrettes. Der findes et have af lækre indretningsartikler, som små borde, udendørs lamper, lanterner, hynder, puder og tæpper som kan være med til at gøre indretningen endnu mere ”hjemlig” og hyggelig.

Få råd og vejledning
Det er altid en god idé at købe sine havemøbler og indretningsartikler hos en forhandler, der forstår at give råd og vejledning i forbindelse med købet. Samtidig er der en tryghed i at vide, at man er i trygge hænder, hvis man fortryder et køb, eller har brug for sin garanti.

Du kan få råd og vejledning hos blandt andre Jacobsen Møbler, se deres webshop her >>