Læderforklæde – Til grillen, køkkenet og vinkælderen | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Læderforklæde – Til grillen, køkkenet og vinkælderen | Grilltips.dk

Læderforklæde – Til grillen, køkkenet og vinkælderen
Grilltips.dk

Det er mange år siden at skåneærmer og ternede eller hjemmesyede forklæder gik af mode, og siden har der ikke rigtig været mode for forklæder, men det bliver der lavet om på nu. Grilltips.dk har testet et læderforklæder fra Imagewear.dk, og det holder hele vejen.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Få styr på dit grej – og se godt ud imens
Det er vigtigt at have styr på sit grej når man går i køkkenet, til grillen eller i vinkælderen. Gryder, potter og pander har vi altid styr på, men hvad med sådan noget som et ordentligt forklæde, der kan tåle at blive brugt, og samtidig sikre at du ikke får fedtpletter på tøjet mens du laver mad. Vi har vel alle et forklæde liggende i en skuffe, men det kommer sjældent frem, og hvorfor? Fordi det er grimt, krøllet og ikke sidder særlig pænt på kroppen. Når man elsker at lave mad, og i forvejen bruger formuer på lækkert køkkengrej, må man altså også gerne være praktisk klædt, og se lidt lækker ud mens man laver mad.

WITLOFT – forklæde i 100% ægte læder
Læderforklædet er fremstillet i ægte læder, med foret, justerbar nakkestrop og strop om livet, lavet i samme slags læder som selve forklædet. Desuden er der en strop foran på forklædet, til et viskestykke. Forklædet er blødt og lækket at røre ved, det fremstår samtidig meget rustikt og så ser det hamrende godt ud, når man har det på. Du kan finde dette læderforklæde på imagewear.dk. Varenummer: WL-aru-05

Ud over at se godt ud, har et læderforklæde også nogle åbenlyse fordele når man laver mad. Det kan tåle både smuds, fedt, snavs og det beskytter dig med varme og stænk fra madlavningen. Det er med andre ord både pænt og praktisk.

Jeg bruger mit læderforklæde når jeg laver mad, når jeg serverer mad og når jeg holder vinsmagninger eller andre gastronomiske events, hvor jeg ønsker at være klædt ekstra pænt på.
Se alle modellerne af lækre læderforklæder på imagewear.dk her >>

Læderforklæder til grill, køkken og vinkælder

Udvalget er stort hos Imagewear.dk