Thermomix TM5 – En åbenbaring i verdensklasse | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Thermomix TM5 – En åbenbaring i verdensklasse | Grilltips.dk

Thermomix TM5 – En åbenbaring i verdensklasse
Grilltips.dk

På grilltips.dk er jeg ikke alt for vild med komplicerede gadgets, da min filosofi bag madlavning er, at det skal være nemt, enkelt, sjovt og til at lave, uden alt for mange hjælpemidler, men nu gør jeg en undtagelse. Thermomix TM5 er nemlig noget ud over det sædvanlige, og dén skal du lige møde.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Thermomix TM5 er en multimaskine, der gør en hel del andre maskiner overflødige, og dét er spændende. I mit køkken er skufferne efterhånden fyldt med maskiner til røre, æltning, piskning mv. og mange af disse kan nu vige pladsen for Thermomix TM5, da den kan alle disse ting, og mere til…..!

Hak, ælt, pisk, kog, vej, blende, male
Thermomix TM5 er en multi-køkkenmaskine, der ifølge producenten er uopslidelig, hvilket sjældent er tilfældet med køkkenmaskiner. Den tilbyder en overraskende stor vifte af funktioner, der gør dig i stand til at løse stort set alle opgaver i køkkenet. Den kan blende, hakke og male, hvilket betyder at du kan male din egen kaffe fra hele bønner, du kan male krydderier og du kan lave din egen rismel. Så der er faktisk også penge at spare i det lange løb, da produkter som færdigmalet rismel er væsentligt dyrere end en pose ris, i et supermarked.

Læs mere og se Thermomix hos Bentbrandt.dk her >>

Bearnaise Sauce?
Thermomix TM5 har et display, der på den sejeste måde viser dig vægt, omdrejninger, temperatur og det har samtidig en funktion der kan vise dig opskrifter, direkte på displayet, dét er altså cool. SÅ hvis du mangler opskriften på f.eks. Bearnaise Sauce, kan du lige slå den op på maskinen. Og ja…du kan faktisk også lave Bearnaise sauce på den, da den har et indbygget varmelegeme. Det er måske lidt snyd, men det er nemt, hurtigt og sjovt, og pludselig opfylder maskinen min filosofi om madlavning.

Den perfekte gærdej
Da Thermomix TM5 har et indbygget varmelegeme, kan du nemt blande mælk og gær, varme det til 37 grader, lade gæren langsomt opløse, og derefter tilsætte resten af ingredienserne til brød eller boller. På den måde kan du lave den perfekte dej, hvor gæren udnyttes optimalt, og dit resultat bliver meget mere konstant når du bager. Dét er altså også genialt.

Mayonnaise, pesto, tapenade
Hvis du tidligere har droppet at lave hjemmelavet mayonnaise fordi det var for besværligt, eller har du aldrig prøvet at lave din egen pesto eller tapemade, så behøver du ikke at fortvivle længere. Nu kan du bare sætte i gang, og have det hele klar, med et perfekt resultat, på ingen tid.

Er der noget den ikke kan?
Ja, det er der sikkert, men med alle de funktioner som Thermomix TM5 har, er jeg overvældet af glæde og nysgerrighed. Nu skal jeg i gang med marmelade, supper, juicer og alle de andre vilde ting, jeg pludselig kan lave på den samme maskine. Pizzadej, barbecuesauce, rub, dressinger og meget mere. Sådan én MÅ du bare eje i dit grillkøkken.

Rengøring og vedligeholdelse
Ifølge producenten kan alle løsdele, knive undtaget, vaskes i opvaskemaskinen, men ellers er den meget nem at rense i varmt vand, og der er ikke nogen kringelkroge, der er svære at rengøre.

Prisen på grisen
Naturligvis får man ikke en, uopslidelig køkkenmaskine, der kan erstatte 10-12 andre køkkenmaskiner, der kan hakke, ælte, piske, koge, veje, blende, male, røre, knuse og meget mere, gratis, men prisen er bestemt rimelig, når man tænker på, hvad man får for sine penge. Se prisen her >>

Dette er et sponsoreret indlæg
Selvom at dette er et sponsoreret indlæg, da jeg samarbejder med bentbrandt.dk om at teste deres produkter, skal der ikke herske tvivl om at jeg er ÆGTE tilfreds med de produkter jeg bruger, fra bentbrandt.dk. Jeg ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt jeg ikke kunne stå inde for!

Thermomix TM5

Thermomix TM5 med tilbehør – Du vil elske den!