Gejst – Tidløst dansk design | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Gejst – Tidløst dansk design | Grilltips.dk

Gejst – Tidløst dansk design
Grilltips.dk

På Grilltips.dk er vi vilde med det danske designfirma Gejst. Lige fra køkkenrulleholderen, over skærebrædderne til det fantastiske reolsystem Bridge, emmer det bare kvalitet og opfindsomhed. Gejst designer indbo med verdensklasse potentiale, og vi kan slet ikke få nok af det!

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Gejst blev stiftet i 2013 af de to designere Søren Nielsen og Niels Grubak Iversen, og tanken var at udfordre den konventionelle tilgang til design. Herved ville de skabe tidløse produkter der tåler tidens tand – både i design, såvel som i materialer, og samtidig skabe design der passer ind lokalt, men appellerer til et globalt marked.

Se udvalget af design til køkken fra Gejst her >>

Flex Rail – En fleksibel køkkenløsning
Gejst står bag en hel del nye smukke designs, som køkkensystemet Flex Rail (se billederne) som åbner op for helt nye opbevaringsmuligheder i køkkenet. Den magnetiske skinne gør det muligt at hænge både knive og diverse bokse, kaffefilterholdere mv. Da systemet er baseret på magnetisme, kan man selv bestemme udseendet og opsætningen af lige præcist dét køkkengrej man har mest brug for at have ved hånden. Samtidig er Flex Rail en smuk måde at tilføje køkkenet et smukt design touch.

Transmission – Inspireret af gear, aksler og tandhjul.
Transmission er en serie der blandt andet indeholder køkkerulleholder med betonfod og et udvalg af lækre skærebrædder, som vi elsker her på Grilltips.dk. Skærebædderne er udført i massiv egetræ og monteret en strop i sort læder. De er nemme at rengøre og samtidig er det så smukt at man har lyst til at serverer mad, direkte ved bordet på et Gejst Transmission skærebræt.

Gejst Grill Køkken

Felx Rail med de mange muligheder for at kombinerer og indrette efter egen smag