Min nye bedste ven – Husqvarna Automower 315x | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Min nye bedste ven – Husqvarna Automower 315x | Grilltips.dk

Min nye bedste ven i haven – Husqvarna Automower 315x
Grilltips.dk

Min græsplæne er temmelig stor, og strækker sig hele vejen rundt om huset. Jeg har altid hadet at slå græs, men det har været én af den slags sure pligter der bare skulle løses….. indtil nu

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Husqvarna var bare det bedste valg
Da jeg skulle til at undersøge mulighederne for en robotplæneklipper, fandt jeg hurtigt ud af, at der var et par mærker der skilte sig ud, og som fik mest ros blandt kunderne, og en af disse mærker var Husqvarna. Jeg checkede Husqvarnas hjemmeside, og var hurtigt overbevist om at det nok var det rigtig mærke for mig. Deres maskiner har lang levetid, stor drift-stabilitet, og så har Husqvarna mange mange års erfaring med netop udvikling af robotplæneklippere. Jeg kontaktede Husqvarna, og vi blev hurtigt enige om et test-samarbejde.

Jeg valgte Husqvarna Automower 315x – Læs mere og se den her >>

Opsat og klar på ingen tid
Da vi var blevet enige om modellen der passede til min plænes størrelse, skulle plæneklipperen opsættes. Jeg sørgede for at der var opsat strøm som den kunne tilsluttes, og så kom montørerne. I løbet af kort tid, var der lagt ledning ned i haven, så robotten ikke kommer på afveje, og der blev lagt en guidewire, der sikre at robotten kommer hele vejen rundt om huset. Der var allerede strøm på batteriet, så den gik omgående i gang.

Husqvarna automower 315x

Aldrig før har græsset under trampolinen været slået så fint!

Lydløs som en ninja
Da maskinen begyndte at køre på min græsplæne, var det allerførste jeg bemærkede, at den var lydløs, jeg mener VIRKELIG lydløs. Den triller helt tavst afsted mens den slår græsset. Dét bliver både jeg og ikke mindst mine naboer glade for i længden.

2 timer senere…
Jeg satte mig tilrettet i mit grillkøkken og lod mig hypnotisere af maskinen, der bare slog og slog, selv under børnenes trampolin, hvor græsset var blevet over en halv meter højt. Dét var intet problem, og efter kun to timer kørte den i dock, for at lade. Græsplænen var slået, og jeg havde ikke engang fået sved på panden…! Det skal siges, at den tørre sommer ikke har fået min græsplæne til at være lige frodig alle steder, men der hvor der var længde på græsset, var det slået. Jeg elsker det!

Tyverisikret og med blæret app
Da montøren opsatte robotplæneklipperen i min have, fik jeg en grundig gennemgang af maskinens betjeningspanel, der er både nemt og overskueligt, trods de mange fede features som maskinen har. Samtidig downloadede jeg den medfølgende app, så jeg kan styre, om-programmere og overvåge min robotplæneklipper, uanset om jeg er hjemme eller ej. Der er tyverisikring med GPS-overvågning, og maskinen er så sikret, at der skal tastes kode, hvis den bliver løftet op fra jorden. Med andre ord, er maskinen så sikret som den kan være.

Lyder det for godt til at være sandt?
Jeg vil lige understrege at jeg ikke for penge fra Husqvarna for at bruges deres Automower, og at min begejstring er ægte. Efter at have haft min nye Automower kørende i en uge, kan jeg slet ikke begribe at jeg ikke købte en for mange år siden. Den løser en sur pligt som jeg nu er fri for, og så får jeg jo mere tid til at grille og hygge med familien