Char-Broil Professionel S 3 – En alsidig familiegrill | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Char-Broil Professionel S 3 – En alsidig familiegrill | Grilltips.dk

Char-Broil Professionel S 3 – En alsidig familiegrill
Grilltips.dk

Char-Broil har været på markedet i Danmark i mange år, og kvaliteten lever helt op til forventningerne fra de danske forbrugere. Holdbarhed, alsidighed og brugervenlighed er nogle af de ord der kendetegner den nye Professionel S3.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

De klassiske features
Denne grill, Char-Broil Professionel S 3, har lige som tidligere grills, TRU-Infrared™ grillsystem, der betyder at fedt ikke drypper direkte ned på brænderne, da disse er adskilt af varmefordeling-plader, med masser af små huller i. Ud over at virke som drypværn, er pladerne også med til at give en uovertruffen varmefordeling, hvilket gør grillen utroligt alsidig. Du kan grille kød, grønsager og kartofler samtidig, da varmen er jævnt fordelt og stabil, så intet brænder på, og det er virkelig godt udtænkt. Du undgår opflamning når du vender hakkebøffen, og det er stort set umuligt at få en fedtbrænd i en Char-Broil, hvilket er meget betryggende.

Detaljer der er værd at kende
Professionel S3 er udført i rustfrit stål af høj kvalitet. TRU-Infrared™ varmefordelingspladerne er ligeledes udført i rustfrit stål, og ristene er porcelænsemaljerede støbejernsriste. Desuden har modellen en højtydende Sear-burner monteret på siden. Denne burner kan når temperaturer op til 900°, hvilket giver hurtig bruning af bøffer og stege. På den måde lukkes kødet hurtigt, og sikre saftigere resultater. Grillen startes med den elektronisk SureFire® tænding, monteret på fronten.

Der er også lidt lir
Der er naturligvis også lidt lir til grillnørden, nemlig rødt LED-lys i drejeknapperne, så du altid har overblik over, hvad der er tændt, og hvor højt de enkelte brændere er indstillet. Sidebordet kan foldes ned, når du ønsker at grillen fylder mindre, eller når den opbevares.
En dejlig alsidig familie-grill

Char-Broil Professionel S 3 er ikke en nørdet grill, med en masse topfeatures, men der imod en dejligt alsidig og brugervenlig familiegrill, der er nem at betjene og rengøre, samtidig med at den opfylder alle de klassiske grillbehov for en familie.

Tre lækre retter til Char-Broil Professionel S 3
Da grillen er utroligt alsidig, kan du tilberede disse tre retter samtidig, og dermed har et komplet måltid klar til servering på ingen tid.

Baconmajs med honning-glace >>
En super lækker måde at lave grillet tilbehør til en grillret. Majs, viklet med bacon og penslet med en spicy glace.

Amerikanske hakkebøffer med bacon og ost>>
Klassiske hakkebøffer med at twist af bacon og ost

Bagte æbler med chokolade og karamelsauce >>
En skøn dessert som både voksne og børn kan lide. Æbler, pakket i butterdej, med både chokolade og karamelsauce.