Højtryksrenser – nyttig til både hus og have | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Højtryksrenser – nyttig til både hus og have | Grilltips.dk

Højtryksrenser – nyttig til både hus og have
Grilltips.dk

Hvis din grillterrasse har flisepest, eller hvis du har behov for at fjerne genstridigt snavs andre steder i haven, er en højtryksrenser sagen. Den gør stort set arbejdet for dig, og resultatet bliver pænt.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med en ekstern leverandør
Selvom dette er et sponsoreret indlæg, skal der ikke herske tvivl om at vi er ÆGTE tilfreds med produktet eller virksomheden som vi skriver om. Vi ville ALDRIG omtale eller anbefale et produkt vi ikke kunne stå inde for.

Grimme fliser
Mit grillkøkken står på en klassisk fliseterrasse, og hvert andet år, skal fliserne have en hurtig tur med en højtryksrenser. Jeg benytter groft salt, og en terrasserenser, og så gnubbes snavset ganske enkelt af, mens højtryksrenseren spuler snavset af ved højt tryk. Resultatet bliver rigtig fint, og at jeg kan rengøre mine fliser uden brug af sæbe eller kemikalier betyder meget for mig, da jeg ikke er stor fan af belaste miljøet unødigt.

Køb din næste højtryksrenser hos Coolshop.dk – de har et stort udvalg og prisen er super!

Bil, grill, havebord og vinduer
Faktisk bruger jeg min højtryksrenser meget, det meste af året. Det er kun når det er frostvejr, at den er sat i kælderen. Jeg vasker bil, renser mine grills, dog kun støbejern og stålriste, renser mit havebords stenplade, og jeg vasker vinduer med en forlængerstang. Så en højtryksrenser kan faktisk hjælpe med mange forskellige gøremål i og omkring hus og have.

Jeg har en gammel kuglegrill som jeg benytter fra tid til anden, og den fik jeg rengjort på indersiden med min højtryksrenser. Den så ud som ny da jeg var færdig, men det svinede lidt på fliserne. De måtte lige spules rene bagefter, men ren, dét blev grillen.

Når jeg vasker min bil, bruger jeg en beholder med sæbe, som kan sættes på højtryksrenseren ved dysen. På den måde blandes vand og sæbe til perfekt skum, der så sprøjtes over hele bilen. Så står bilen i blød i et par minutter, og så spuler jeg bilen ren, naturligvis ikke på fuld tryk, men ved middel tryk, så gummilister mv. ikke tager skade. Det er nemmere og billigere end at køre i bilvasken, og så har du bedre styr over hvad der sker med din bil, mens den bliver vasket.

Hvad skal man vælge
Der er flere gode mærker på markedet, men hvis du vil have kvalitet, vil jeg anbefale at du vælger en Nilfisk eller en Kärcher højtryksrenser. Begge mærker er garanter for kvalitet, og skulle uheldet være ude, og højtryksrenseren går i stykker, er reservedele nemme at få fat i, og reparationen koster ikke en formue.